過山車project : Space Mountain : Mission X

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

過山車project : Space Mountain : Mission X

文章RCT4 » 2008-11-17, 21:35

兩個月,卒之起好啦!!
Arrow MD, Space Mountain : Mission X

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

Video:

高清(推薦)
頭像
RCT4
火星會員

Re: 過山車project : Space Mountain : Mission X

文章Kukuku » 2008-11-18, 22:56

RCT4牙,你果個"Space Mountain : Mission X"果個字型,我想要呀,果個字型叫乜名? :oops:
PS:你果個過山車用 Arrow 4D超正 :D,仲有,你之前點解鎖曬問答區既文章?
頭像
Kukuku
土星會員

Re: 過山車project : Space Mountain : Mission X

文章RCT4 » 2008-11-19, 19:12

Kukuku 寫:RCT4牙,你果個"Space Mountain : Mission X"果個字型,我想要呀,果個字型叫乜名? :oops:
PS:你果個過山車用 Arrow 4D超正 :D,仲有,你之前點解鎖曬問答區既文章?

係DigifaceWide, 里個吾係我down,所以我吾知係邊down。
依係喎!可能係蕉試野lock左
頭像
RCT4
火星會員

文章Kukuku » 2008-11-19, 20:53

RCT4 寫:
Kukuku 寫:RCT4牙,你果個"Space Mountain : Mission X"果個字型,我想要呀,果個字型叫乜名? :oops:

係DigifaceWide, 里個吾係我down,所以我吾知係邊down。

我搵到,洗唔洗Post出黎?
頭像
Kukuku
土星會員

文章efilm » 2008-11-19, 23:44

RCT4 寫:
Kukuku 寫:仲有,你之前點解鎖曬問答區既文章?

因為唔係好想有人回覆 d 好舊的文章,所以舊文會 lock。如果有需要再討論的話,可以開新主題,或者聯絡返有關的版主將要回覆的主題解鎖。
頭像
efilm
地球會員

文章dickson » 2009-05-06, 15:37

好勁呀 .. 我有排都學唔到啦
dickson

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客