過山車project : H2O

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

過山車project : H2O

文章RCT4 » 2008-10-05, 20:38

我既新B&M Flying Coaster:

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

Video:

(我個水印打錯字,應該係TycoonCoaster (RCT4) and RFC Productions presents)

HD here
頭像
RCT4
火星會員

Re: 過山車project : H2O

文章Kukuku » 2008-10-06, 12:40

好似個Last Judgement,果條橋我仲認得......幅圖好似畫咁,仲有,你果個過山車幾多Excitment&Interstment(唔知係咪咁串)呀??
頭像
Kukuku
土星會員

文章RCT4 » 2008-10-06, 18:43

Kukuku 寫:好似個Last Judgement,果條橋我仲認得......幅圖好似畫咁,仲有,你果個過山車幾多Excitment&Interstment(唔知係咪咁串)呀??

RCT3吾準架,但係都吾高得去邊
頭像
RCT4
火星會員

文章Kukuku » 2008-10-07, 12:32

RCT4呀,我係YouTube見到一個名叫"Snow Runner"既過山車,係咪你整嫁??果個Coaster Very Good!!但又唔見你Post上黎既??
頭像
Kukuku
土星會員

文章RCT4 » 2008-10-07, 14:37

Kukuku 寫:RCT4呀,我係YouTube見到一個名叫"Snow Runner"既過山車,係咪你整嫁??果個Coaster Very Good!!但又唔見你Post上黎既??

係,但係我覺得Maverick之前D過山車既layout都好random,吾好
頭像
RCT4
火星會員

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客