[貼圖、討論]心力文瘁

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

[貼圖、討論]心力文瘁

文章7easy » 2008-05-19, 18:10

用左2日 大門 足於完工 ,感覺有d心力文瘁.... , 可能一真都係玩 ea 既模式 已經習慣, 一時間轉玩 rct3 真係有吃力既感覺,好似小學生走左去返中學咁 哈哈!! 隻game 複雜又靈活玩法 真係一個意外 , 而家玩一個 243x243 既地圖 希望有能力 完成 :lol:

之後想攪攪個地形 ,大家有冇試過 地形升高之後再正返平 起 機動遊戲個陣 會升高左少少 ,d 路會接唔到上去 當然d人玩唔到,如果大家 有人試過 請幫幫小弟 thx

相攪個由山頂 上半山 中半山 下半山 到地 都有機動遊戲 ,希望有高手 可以比d 山上機動遊戲既相我睇睇 (keke) 抄習下 :o

哈哈 呢個唔係抄既

用左3 個 組件
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 7easy 於 2008-05-21, 17:14 編輯,總共編輯了 1 次。
7easy

Re: [貼圖、討論]心力文瘁

文章7easy » 2008-05-19, 18:13

Vaulting.rar
by : Hosted Archiver
Gothic Walls.rar
7easy

文章7easy » 2008-05-19, 18:14

Vines.rar
7easy

文章銘仔 » 2008-05-19, 18:27

心力交瘁?
不過真係整得好靚 :lol:
頭像
銘仔
金星會員

文章RCT4 » 2008-05-19, 18:41

吾該24小時之內吾好triple posts.

吾錯吾錯
頭像
RCT4
火星會員

文章7easy » 2008-05-19, 18:54

多謝先 , sorry size 太大
7easy

文章ycwong » 2008-05-19, 19:19

個大門都幾靚,但係可惜我鍾意現代式的建築物。
ycwong

文章bananasims » 2008-05-19, 20:04

幾靚,不過之前我見你起都無啲牆邊草,又續件整 :o
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章7easy » 2008-05-20, 08:02

bananasims 寫:幾靚,不過之前我見你起都無啲牆邊草,又續件整 :o

係呀
7easy

文章20080324 » 2008-05-20, 17:27

"之後想攪攪個地形 ,大家有冇試過 地形升高之後再正返平 起 機動遊戲個陣 會升高左少少 ,d 路會接唔到上去 當然d人玩唔到,如果大家 有人試過 請幫幫小弟 thx"
我都想知呀!版主解答下我地啦!

文章RCT4 » 2008-05-20, 18:09

20080324 寫:"之後想攪攪個地形 ,大家有冇試過 地形升高之後再正返平 起 機動遊戲個陣 會升高左少少 ,d 路會接唔到上去 當然d人玩唔到,如果大家 有人試過 請幫幫小弟 thx"
我都想知呀!版主解答下我地啦!

你果忽突起左,
有無試試再降低?
頭像
RCT4
火星會員

文章7easy » 2008-05-20, 18:36

按住 ctrl+alt 再起之後就ok

都可以按下面紅圈個到
7easy

文章bananasims » 2008-05-20, 19:00

我以前都成日咁,而家用咩「為遊樂設施平整地形」去平整得都得
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章20080324 » 2008-05-20, 19:28

7easy 寫:按住 ctrl+alt 再起之後就ok

都可以按下面紅圈個到

即係重新起過?
係咪會自動貼返個地?

文章bananasims » 2008-05-20, 19:30

20080324 寫:
7easy 寫:按住 ctrl+alt 再起之後就ok

都可以按下面紅圈個到
<!-- ia0 -->Untitled-4.jpg<!-- ia0 -->

即係重新起過?
係咪會自動貼返個地?
你用我個方法都得,佢個方法都得,不過每次咁做會比較煩。
bananasims
太陽會員

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客