請評比及提出你的寶貴意見^<>^

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

請評比及提出你的寶貴意見^<>^

文章BennyChan » 2008-04-05, 23:13

圖檔
^This is my park photo:$;):D:):o:p
BennyChan

Re: [貼圖] 請評比及提出你的寶貴意見^<>^

文章bananasims » 2008-04-05, 23:32

1. 無植樹 ...
2. 又係個過山車 =.= 好核突...
3. 出面條路係乜野黎 -.-?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-04-05, 23:34

世界奇觀定神蹟呢唔知:p
圖檔
Andy
金星會員

文章BennyChan » 2008-04-05, 23:57

原帖由 bananasims 於 2008-4-5 23:32 發表 圖檔
1. 無植樹 ...

未完成......做左1個鐘^^

至於Coaster既顏色,稍後post

[ 本文章最後由 BennyChan 於 2008-4-5 23:59 編輯 ]
BennyChan

文章BennyChan » 2008-04-06, 01:06

tcdxomq 吾係我黎架!
BennyChan

文章RCT4 » 2008-04-06, 10:12

吾好double post呀!
First warning!

係囉,種多D樹,
吾好起勢用Under-water tunnel啦,
So pinky!
你個公園有D亂......
嘗試開吾同園區,將一系列差吾多主題既遊樂設施起埋一齊

至於bananasims問出面條路係乜野黎?
係Hop on hop off transport(應該咁叫)
頭像
RCT4
火星會員

文章Andy » 2008-04-06, 10:36

原帖由 RCT4 於 2008-4-6 10:12 發表 圖檔
吾好double post呀!
First warning!

係囉,種多D樹,
吾好起勢用Under-water tunnel啦,
So pinky!
你個公園有D亂......
嘗試開吾同園區,將一系列差吾多主題既遊樂設施起埋一齊

至於bananasims問出面條路係乜野黎?
係 ...

首先
有時會有啲網絡問題
唔小心double post都係唔出奇
因此要判定佢係咪有心double post前,應該睇下兩帖嘅時間
第二
So pinky!
呢句算唔算挑釁呢?站於你本人的定義來說?
圖檔
Andy
金星會員

文章bananasims » 2008-04-06, 10:50

1.

2. so pinky!
你究竟知唔知 pinky 係乜意思,係太多粉紅色,太粉
呢啲係個人意見,唔係挑釁
http://www.google.com/search?q=%E7%BF%BB%E8%AD%AF%20pinky
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-04-06, 11:54

又 係 喎 ~ 真 係 唔 見 有 樹 喎 !
   另 外 D 色 唔 係 好 靚 ~
JOPHY

文章alized » 2008-04-06, 11:56

小弟意見, 個公園既顏色太單調,
建議試下用吾同既顏色去襯托,
還有的是, 你條飲食街-.-
同機動遊戲放埋一齊好怪,格格不入咁,
建議你將飲食區分開放置,
湖中既機動遊戲,可以放兩旁,中間條路建議直通四個方向.

小弟個人意見,不喜勿插
alized

文章ycwong » 2008-05-18, 21:14

點解咁多野都係粉紅色的?
ycwong

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客