有無人試過起樂園淨係用Garden或景物(像公園)

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

有無人試過起樂園淨係用Garden或景物(像公園)

文章BennyChan » 2008-04-03, 23:21

有無人試過起樂園淨係用Garden或景物(像公園)(無機動設施)十分大自然feel!!!
但是會吾會惹吾到客黎架?:S
BennyChan

Re: [閒聊] 有無人試過起樂園淨係用Garden或景物(像公園)

文章RCT4 » 2008-04-04, 10:06

其實應該吾會,因為樂園一開肯定會有幾十人,不過無遊樂設施你既遊客數吾會升
頭像
RCT4
火星會員

Re: [閒聊] 有無人試過起樂園淨係用Garden或景物(像公園)

文章bananasims » 2008-04-04, 11:12

我諗遊客黎係因為「樂園」而唔係「郊野公園」 =.=
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章alized » 2008-04-04, 12:41

我試過咁樣起丫-.-
人數去到100就停左了,但都拎到個最有安全感呢個獎囉-.-
alized

文章BennyChan » 2008-04-04, 14:17

幾好野喎!!!我去到750就停左了!!!
BennyChan

文章1996 » 2008-07-10, 16:25

我最高得1千幾...個時我個公園就爆啦~

文章oopp008 » 2008-07-11, 00:15

我唯一一個自由模式就係休閒式樂園,
有曬所有食品飲品禮品店,
但只有一條超長過山車同埋一個大摩天輪。
oopp008

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客