還有會員在玩RCT3嗎??

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

還有會員在玩RCT3嗎??

文章alized » 2008-03-31, 10:44

小弟無意中找到這個論壇,
估不到這論壇內有這個版區,見到各位會員的作品那麼美麗,
小弟也想自行建立一個,

希望各位會員多多指教^^"
還有的是,有幾個問題想請教一下的,

是否有插件可供下載??
這個版區是否有教學??(例如建立高廈等等...)
因為小弟見某會員說有教學, 但小弟卻找不到><
alized

Re: [討論] 還有會員在玩RCT3嗎??

文章JOPHY » 2008-03-31, 15:35

插 件 喺 下 載 區 度 可 以 下 載 ...
   至 於 起 樓 嘅 嘢 喺 教 學 區 真 係 有 教 過 !
   但 係 起 樓 嘅 嘢 好 講 求 自 己 嘅 創 意 !
   我 哋 只 會 教 你 基 本 嘅 步 驟 ...
JOPHY

文章alized » 2008-03-31, 20:32

小弟只需學習基本的步驟就可以><
希望各位能多加指教~
alized

文章RCT4 » 2008-03-31, 22:01

原帖由 JOPHY 於 2008-3-31 15:35 發表 圖檔

插 件 喺 下 載 區 度 可 以 下 載 ...
   至 於 起 樓 嘅 嘢 喺 教 學 區 真 係 有 教 過 !
   但 係 起 樓 嘅 嘢 好 講 求 自 己 嘅 創 意 !
   我 哋 只 會 教 你 基 本 嘅 步 驟 ... ...

無錯,其實RCT3大部份既建設都好要求創意同某程度上既仿真度(尤其是係過山車),我地吾可能教你里件果件野點用,只可以教你D基本功
仲有,你其實無需要問埋D明知顧問既問題,里個係模擬樂園系列討論區咁D會員梗係玩RCT3架啦,咁好玩
頭像
RCT4
火星會員

文章JOPHY » 2008-03-31, 22:12

基 本 功 >> http://bbs.i-circle.net/thread-736-1-1.html
JOPHY

文章alized » 2008-04-01, 08:24

原帖由 RCT4 於 2008-3-31 14:01 發表 圖檔

無錯,其實RCT3大部份既建設都好要求創意同某程度上既仿真度(尤其是係過山車),我地吾可能教你里件果件野點用,只可以教你D基本功
仲有,你其實無需要問埋D明知顧問既問題,里個係模擬樂園系列討論區咁D會員梗係玩RCT3架 ...

你誤會了我意思-.-(近期太多人誤會小弟的意思-.-)
我想問既係,你地而家仲有冇玩-.-?
因為我見呢個版到既post大多數都係好耐之前,
我怕而家冇人玩,所以先多口問句,如令你地有任何既誤會,請原諒.
alized

文章he16767 » 2008-04-03, 17:00

ME! 我玩開
圖檔
頭像
he16767
土星會員

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客