遊 戲 內 置 嘅 燈 光 比 較 !

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

遊 戲 內 置 嘅 燈 光 比 較 !

文章JOPHY » 2008-03-21, 00:04

有 冇 發 覺 夜 晚 嘅 時 候 起 咗 燈 都 覺 得 好 暗 ?
 其 中 一 個 原 因 可 能 係 你 未 安 更 新 檔 或 者 你 玩 緊 果 個 係 中 文 版
 中 文 版 更 新 後 唔 知 會 唔 會 光 d , 不 過 一 定 無 英 文 版 咁 光 !
 模 擬 樂 園 3 遊 戲 內 置 咗 17 款 燈 , 咁 邊 隻 光 你 又 知 唔 知 ?
 睇 吓 下 面 嘅 比 較 你 就 知 NA !

[size=48px]燈 款 總 覽 (17款)[/size]
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
圖檔

[ 本文章最後由 JOPHY 於 2008-3-21 00:07 編輯 ]
JOPHY

Re: [貼圖]  遊 戲 內 置 嘅 燈 光 比 較 !

文章bananasims » 2008-03-21, 00:36

;) 好好 =.=
用開 Park Path Lamp
原來 Golden Path Lamp 咁光
下次試下用呢個先
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-03-21, 01:26

雖 然 最 光 係 Golden Path Lamp , 但 係 我 都 好 少 用 ~
  我 反 而 用 Path Street Lamp , 同 Park Path Lamp 差 唔 多 光 ~
  但 係 外 型 嚟 講 靚 好 多 !
JOPHY

文章bananasims » 2008-03-21, 09:10

可能我未裝 Patch, Path Street 同 Park Path 都好暗 :S
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2008-03-21, 14:54

我通常都吾會轉去夜晚,亦都好少會起到街燈。真係佩服你咁有研究
頭像
RCT4
火星會員

文章JOPHY » 2008-03-21, 19:15

而 反 我 鐘 意 玩 夜 晚 多 D !
JOPHY

文章bananasims » 2008-03-21, 21:23

都係超 lag =.=
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-03-22, 01:45

咁 睇 嚟 你 要 玩 日 頭 啦 !
JOPHY

文章AR輝=] » 2008-03-22, 13:06

我同佢好似差唔多~_~
我係中文版@v@
AR輝=]

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客