夜晚特別 lag

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

夜晚特別 lag

文章bananasims » 2008-03-20, 22:32

我未裝 patch
不過裝晒水上同埋動物
大家係咪有同樣情況?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [閒聊] 夜晚特別 lag

文章銘仔 » 2008-03-20, 22:33

我之前都問過,我都係好lag,去設定度揀「順暢」掛,唔記得左個名...
頭像
銘仔
金星會員

文章JOPHY » 2008-03-20, 23:36

我 就 無 喎 !
   不 過 係 可 以 去 設 定 度 SET 嫁 !

依 個 係 我 部 機 喺 夜 晚 嘅 時 候 影 嘅 :: http://hk.youtube.com/watch?v=J09jFLYCVxs

[ 本文章最後由 JOPHY 於 2008-3-20 23:45 編輯 ]
JOPHY

文章bananasims » 2008-03-21, 00:01

都幾順啵 -.-
你 SET 流暢?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-03-21, 00:16

圖檔

我 自 己 嗰 個 就 SET 做 Custom , 然 後 其 他 嘢 就 自 己 SET !
   另 外 仲 有 幾 個 方 法 , 例 如 32 色 轉 做 16 色 又 可 以 順 D , 不 過 D 色 無 咁 靚 ~
   仲 有 Screen Resolution 度 SET 細 D , 800x600 , 1024x768 ... 咁 樣 又 會 順 d !

JOPHY

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客