過山車王傳說(Post#10)

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

Re: [影片下載,分享,貼圖]過山車王傳說(Post#10)

文章BennyChan » 2008-03-15, 20:24

原帖由 RCT4 於 2008-3-2 04:39 發表 圖檔
2/3
Small update: 在故事中提及既第一座過山車完工:
圖檔
^第一座過山車: Switchback Railway
P.S.我有一個壞消息:
Atari Forum果班人好似吾係好想 ...

你指咩Project???唔門點解有Project???點做??
BennyChan

Re: [影片下載,分享,貼圖]過山車王傳說(Post#10)

文章RCT4 » 2008-03-16, 19:28

算啦,我都做完囉。
我係指Atari Forum班會員成日都想我犯double posts里條規,除非你D野真係好勁,好靚,如果吾係佢地都吾會留言。最後,我衣家係Atari Forum上面既過山車王傳說俾果隻死人「母狼」biogal lock左:@。所以我依家同佢message都係「beach」「beach」聲咁「尊稱」佢,但係佢次次都俾我D問題串死:D
P.S. biogal係女黎架! :-*

[ 本文章最後由 RCT4 於 2008-3-16 19:30 編輯 ]
頭像
RCT4
火星會員

文章bananasims » 2008-03-16, 20:52

女既妒忌心好強 :p
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章BennyChan » 2008-03-19, 21:57

點樣可以Post Picture ?好似你係頂頭咁...
同埋點樣可以做到好似你個個過山車傳說D相咁靚(又有車,又有工廠,又有餐廳)
BennyChan

文章BennyChan » 2008-03-19, 23:18

原帖由 RCT4 於 2008-2-26 12:41 發表 圖檔
以下係一個我忙緊既project。我打算最後以電影形式公佈。
首先,我作左個故事:

由於我早於Atari Forum發表相同過山車,所以我用英文寫。本人英文吾係好勁,有錯不妨講。
暫時既製成品:
http://aycu16.webshots.com/ima ...

點整架?
BennyChan

文章RCT4 » 2008-03-20, 09:23

話你又吾聽,成日係短時間之內發兩遍文,我話左我只係俾你地係廿四小時之內無回應先俾開新post.
回問題:
點樣可以Post Picture ?好似你係頂頭咁...
同埋點樣可以做到好似你個個過山車傳說D相咁靚(又有車,又有工廠,又有餐廳)

點post相?
搵網站幫你host相,然後copy左Forum(primary0下面果條[url].....[img][/url] link paste上黎。
全部建築物既外牆同天花板都係用砌屋既方法砌出黎,而餐廳D酒吧,table,凳,仲有D貨車,全部都係其他player整既景物。
你再double posts就吾只罰分,會禁埋IP啦。記住!

[ 本文章最後由 RCT4 於 2008-3-20 09:31 編輯 ]
頭像
RCT4
火星會員

文章BennyChan » 2008-03-20, 12:45

咁樣其他Player整既景物係點整架?
BennyChan

文章RCT4 » 2008-03-20, 19:51

原帖由 BennyChan 於 2008-3-20 12:45 發表 圖檔
咁樣其他Player整既景物係點整架?

佢地係用某D設計軟件,然後透過RCT3 Importer黎轉成.ovl
我都識識地,但係太煩啦,除非太過無聊,我先搞下
頭像
RCT4
火星會員

上一頁

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客