唔識過樂園第15關拉拉地?點樣過大亨ar>.<

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

唔識過樂園第15關拉拉地?點樣過大亨ar>.<

文章sammycheng » 2008-02-23, 13:03

[求救]唔識過樂園第15關拉拉地?點樣過大亨ar>.<

Thx every brother
sammycheng

Re: [遊戲] [求救]唔識過樂園第15關拉拉地?點樣過大亨ar>.<

文章bananasims » 2008-02-23, 13:07

拉拉地係咪話又要去冒險景觀嗰關?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [遊戲] [求救]唔識過樂園第15關拉拉地?點樣過大亨ar>.<

文章sammycheng » 2008-02-23, 18:56

係呀. 點樣過ga???help
sammycheng

文章bananasims » 2008-02-23, 21:25

你比個目標同埋個樂園我睇下, 都起碼成兩年前, 我無乜印象
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章sammycheng » 2008-02-23, 22:08

個目標係要參觀科幻同埋x險景觀 THX
sammycheng

文章bananasims » 2008-02-23, 22:11

咁樣, 你係要改地形, 仲相關既樹木同埋相關既遊樂設施

照計你起乜, 上面都有得揀. 你要起冒險區嗰陣陣係顯示冒險既野, 起相關既路同遊樂場
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-02-23, 22:23

咁 你 都 記 得 ...
   你 真 係 厲 害 ...
JOPHY

文章sammycheng » 2008-02-24, 01:23

多謝,brother trytry
sammycheng

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客