你地覺得RCT3有咩好?(我非常鍾意RCT1,2,3)

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

你地覺得RCT3有咩好?(我非常鍾意RCT1,2,3)

文章BennyChan » 2008-02-19, 20:43

比你揀,你揀RCT,Simcity定係Sims?比幾多分同捚你地覺得RCT3有咩好?(我非常鍾意RCT1,2,3) ;)
我比RCT 10分, Simcity 8分, Sims 6.5分!!!!!! ;) :D
BennyChan

Re: 你地覺得RCT3有咩好?(我非常鍾意RCT1,2,3)

文章bananasims » 2008-02-19, 21:46

SimCity 8 分, The Sims 9.5 分, RCT 7 分
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 你地覺得RCT3有咩好?(我非常鍾意RCT1,2,3)

文章he16767 » 2008-04-16, 17:03

SimCity 0 分, The Sims 0 分, RCT 100 分!
圖檔
頭像
he16767
土星會員

文章ycwong » 2008-05-11, 00:39

Simcity 4分,The Sims 8 分,RCT 8 分
Because RCT3 is 3D, so I like RCT3 more than RCT1,2
ycwong

文章wing123457 » 2008-05-11, 09:05

simcity 1.5分, The Sims 9分, RCT3 9.5分, RCT1,2 -3分
我也較喜歡3D
RCT3 和 The Sims都有
我喜歡RCT3可以自由發揮自己創意做一個樂園,做完後會有很大滿足減
RCT1,2整左出黎果效果好差…=.=
wing123457

文章Kukuku » 2008-08-14, 14:22

Simcity 8.5分 The Sims 9分 RCT3 10分 RCT1/2 5分
頭像
Kukuku
土星會員

文章SkyBread » 2008-08-14, 15:25

唔同類型Ge Game有得比較??...
SkyBread

文章KZ7008 » 2009-02-03, 16:29

RCT 10分
sims 主程式都超大 5 分
simcity 冇咩玩,玩simu仲好
(simu 9分)
KZ7008

文章bteonnsg » 2009-02-03, 22:34

RCT3 9分
SIMCITY 8分
SIMS 10分
SIMU 9分
bteonnsg
地球會員

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客