我有個檔案,裏面有CD1,2,3,請問我要點入水上樂園?

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

我有個檔案,裏面有CD1,2,3,請問我要點入水上樂園?

文章samlokapo » 2008-02-13, 00:15

我有個檔案,裏面有CD1,2,3,請問我要點入水上樂園?我以有主程式,裏面冇水上樂園和動物園,我只係想要水上樂園
samlokapo

Re: [問題] 我有個檔案,裏面有CD1,2,3,請問我要點入水上樂園?

文章bananasims » 2008-02-13, 10:26

再下載=.=""
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [問題] 我有個檔案,裏面有CD1,2,3,請問我要點入水上樂園?

文章bananasims » 2008-02-13, 22:35

啲 SEED 無死嫁喎, 我尋日先 Download 完
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-02-14, 18:52

原帖由 bananasims 於 2008-2-13 22:35 發表 圖檔
啲 SEED 無死嫁喎, 我尋日先 Download 完

即 係 你 將 會 玩 RCT3 啦 ! :$
JOPHY

文章bananasims » 2008-02-14, 19:04

剷完機先 :$
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-02-15, 21:48

原帖由 samlokapo 於 2008-2-13 00:15 發表 圖檔
我有個檔案,裏面有CD1,2,3,請問我要點入水上樂園?我以有主程式,裏面冇水上樂園和動物園,我只係想要水上樂園

CD 2 - 水 上 樂 園
   CD 3 - 動 物 園

你 檔 案 有 CD1,2,3 咁 就 即 係 有 水 上 樂 園 同 動 物 園 啦 !
JOPHY

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 19 位訪客