我想問下係個game入面點影相??禁乜制??

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

我想問下係個game入面點影相??禁乜制??

文章313131 » 2008-02-05, 19:53

如題.............

Re: [問題] 我想問下係個game入面點影相??禁乜制??

文章bananasims » 2008-02-05, 21:51

據我所知係無內置既攝影機... 用 Print Screen
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [問題] 我想問下係個game入面點影相??禁乜制??

文章JOPHY » 2008-02-05, 21:55

原帖由 bananasims 於 2008-2-5 21:51 發表 圖檔
據我所知係無內置既攝影機... 用 Print Screen

乜 你 用 依 個 方 法 ... 8-|
JOPHY

文章JOPHY » 2008-02-05, 22:03

想 影 低 樂 園 入 面 嘅 相 其 實 好 容 易 嘅 遮 ...

圖檔
   開 咗 個 樂 園 之 後 , 左 手 邊 會 有 一 排 ICON ...
   你 只 要 按 上 圖 果 2 個 ICON 就 會 有 得 設 定 你 嘅 GAME ...

圖檔
   之 後 喺 設 定 個 框 框 度 按 紅 色 嘅 ICON 就 搵 到 ...
   第 二 行 就 係 影 相 嘅 制 ... 正 常 嚟 講 個 GAME 係 預 設 F10 為 影 相 嘅 制 ...

JOPHY

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客