職業模式內無項目可以選擇?

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

職業模式內無項目可以選擇?

文章HunterCoka » 2008-02-02, 17:06

我下載完全系列並且依照指示安裝,
但進入了遊戲後,我發覺職業模式內無項目可以選擇,
而且過山車都無得選擇預設軌道?
咁係咪等於破解失敗?
有無朋友可以教我要點破解,麻煩各位!
HunterCoka

Re: [問題] 職業模式內無項目可以選擇?

文章bananasims » 2008-02-02, 17:48

玩時什麼都要試...

鎖住係因為你職業模式未過到一定程度
而職業模式.. 咁下面個新增個人檔案開一個你既職業咪有職業繼續...
即係最低咪有四粒掣.. 咁最左手面嗰粒
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章HunterCoka » 2008-02-02, 18:52

原帖由 bananasims 於 2008-2-2 09:48 發表 圖檔
玩時什麼都要試...

鎖住係因為你職業模式未過到一定程度
而職業模式.. 咁下面個新增個人檔案開一個你既職業咪有職業繼續...
即係最低咪有四粒掣.. 咁最左手面嗰粒 ...

唔好意思,我問d咁傻既問題!:$
我終於知道喇,唔該哂您!(U)
HunterCoka

文章JOPHY » 2008-02-05, 01:01

遊 戲 裡 面 有 啲 過 山 車 係 LOCK 死 咗 ...
   想 佢 唔 LOCK 死 嘅 另 一 方 法 就 係 過 晒 啲 關 去 ...

圖檔

其 實 遊 戲 安 裝 咗 就 一 定 有 職 業 模 式 玩 ,
   點 解 你 會 開 唔 到 係 因 為 你 差 一 個 步 驟 未 做 ?

圖檔
   首 先 你 按 完 職 業 模 式 之 後 就 按 圖 中 紅 色 圓 圈 個 ICON 嚟 建 立 一 個 自 己 嘅 遊 戲 帳 號

圖檔
   當 你 按 咗 紅 色 個 ICON 之 後 , 正 常 嚟 講 係 會 出 現 上 圖 紅 色 框 框 ,
   PLAYER 1 係 遊 戲 本 身 比 你 嘅 FILE 名 , 你 可 以 改 嘅 ,
   咁 你 SET 好 晒 嘢 之 後 就 DOUBLE CLICK 自 己 個 FILE 嚟 玩 個 職 業 模 式 ...

圖檔
   上 圖 就 係 職 業 模 式 嘅 界 面 ...
   綠 色 鎖 就 代 表 可 以 玩 嘅 關 卡 ,
   紅 色 鎖 就 代 表 未 解 封 嘅 關 卡 ,
   過 咗 關 之 後 紅 色 鎖 就 會 變 綠 色 鎖 可 以 玩 嫁 NA !

祝 你 好 早 過 晒 所 以 關 卡 !

JOPHY

文章HunterCoka » 2008-02-05, 09:09

原帖由 JOPHY 於 2008-2-4 17:01 發表 圖檔

遊 戲 裡 面 有 啲 過 山 車 係 LOCK 死 咗 ...
   想 佢 唔 LOCK 死 嘅 另 一 方 法 就 係 過 晒 啲 關 去 ...

圖檔

其 實 遊 戲 安 裝 ...

好多謝您既詳盡解答,
我知道原來係自己愚蠢無按到d icon!
而家玩到喇,而且仲好刺激啊!:D
HunterCoka

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客