RCT 3 得 意 畫 面 "

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

RCT 3 得 意 畫 面 "

文章JOPHY » 2008-01-27, 20:27

[size=16px] 
 大 家 都 一 邊 玩 , 一 邊 搵 D 得 意 既 野 出 黎 !!!!!
 快 D 貼 出 黎 , 同 大 家 分 享 下 啦 !! [/size]
JOPHY

Re: [貼圖]  RCT 3 得 意 畫 面 "

文章bananasims » 2008-01-27, 21:07

最得意既... 莫過於測試嗰陣將啲未起好既過山車衝向條大街 :p
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 21:45

原帖由 bananasims 於 2008-1-27 21:07 發表 圖檔
最得意既... 莫過於測試嗰陣將啲未起好既過山車衝向條大街 :p

你 比 較 另 類 啲 ... 有 啲 咁 得 意 嘅 喜 好 ...
   快 啲 影 低 去 登 上 嚟 分 享 下 啦 ...

JOPHY

文章bananasims » 2008-01-27, 21:48

剷咗 lu~ (H)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 22:46

原帖由 bananasims 於 2008-1-27 21:48 發表 圖檔
剷咗 lu~ (H)

唔 怕 ... 再 影 過 咪 得 囉 ... :p
JOPHY

文章bananasims » 2008-01-27, 22:54

隻 GAME 我都剷埋 :$
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 23:07

原帖由 bananasims 於 2008-1-27 22:54 發表 圖檔
隻 GAME 我都剷埋 :$

唔 緊 要 ... 安 返 咪 得 囉 !
JOPHY

文章銘仔 » 2008-01-27, 23:36

我之前整左一條路,之後用牆圍住佢,然後搵幾架過山車沖去條路,撞成10幾廿次d人都死唔去(H)
頭像
銘仔
金星會員

文章Sushi » 2008-03-16, 21:53

第1張好得意wor^^d人圍埋晒,,唔知傾緊乜呢,,哈哈
Sushi

文章BennyChan » 2008-03-17, 13:20

so cute
BennyChan

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客