無法破解而且死機!

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

無法破解而且死機!

文章HunterCoka » 2008-01-21, 11:07

我下載完並且依照指示安裝,
但進入了遊戲後,我發覺職業模式內無檔案可以選擇,
而且過山車都無得選擇預設軌道?
咁係咪等於破解失敗?
之後仲死咪機,當電腦重開後竟然入唔到window,(L)
可能係中左毒令window死左!
令我要浪費兩整天,現在還未安裝返哂d嘢,唉!:'(
有無朋友可以教我要點破解,麻煩各位!
HunterCoka

Re: [問題] 無法破解而且死機!

文章AR輝=] » 2008-01-21, 11:41

唔洗破解都玩到既方法係玩硬盘版-.-
emule有得dl@@
AR輝=]

文章HunterCoka » 2008-01-21, 13:24

原帖由 AR輝=] 於 2008-1-21 03:41 發表 圖檔
唔洗破解都玩到既方法係玩硬盘版-.-
emule有得dl@@

但係我個file係呢度download,所以想知破解既方法唔使再load過嗎!
HunterCoka

文章AR輝=] » 2008-01-22, 12:55

原帖由 HunterCoka 於 2008-1-21 05:24 發表 圖檔

但係我個file係呢度download,所以想知破解既方法唔使再load過嗎!

不如你再dl過啦- -http://www.verycd.com/topics/174349/
RCT3plus.exe 遇到问题需要关闭。我们对此引起的不便表示抱歉。
或者直接黑屏。

7月26日补充:最近新发现一问题,就是进游戏直接黑屏还有个原因就是播放器可能无法正常播放片头商标动画导致

具体检查方法为:进入游戏目录中的Movies目录尝试
AR輝=]

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客