公園大project----購物商場+觀光塔(更新左!!!)

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

公園大project----購物商場+觀光塔(更新左!!!)

文章marcus_m » 2007-12-24, 10:09

圖檔
圖檔

P.S. purple = waiting line

[ 本文章最後由 marcus_m 於 2007-12-24 16:02 編輯 ]
marcus_m

Re: [貼圖] 公園大project----購物商場+觀光塔(更新左!!!)

文章bananasims » 2007-12-24, 10:44

好靚 ;) 不過..比個樂園大門搞到個感覺好怪..用劇本編輯器整啦.. 可以 SET 大門

密封池區即係點
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [貼圖] 公園大project----購物商場+觀光塔(更新左!!!)

文章samstarn » 2007-12-24, 11:37

唔錯好靚...不過個門口好似搞到成個商場有d怪...搬走個門口XD
samstarn

文章marcus_m » 2007-12-24, 15:56

>好靚 不過..比個樂園大門搞到個感覺好怪..用劇本編輯器整啦.. 可以 SET 大門
邊個 icon?

>密封池區即係點
密封地區:四邊都係「長」, 無野係內面
marcus_m

文章bananasims » 2007-12-24, 16:32

唔係, 要由頭再起=.= 入 GAME -> 工具入面
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章銘仔 » 2008-01-16, 15:11

我想問你係用咩材質黎整(即係玻璃果d),我搵極都搵唔到:S
頭像
銘仔
金星會員

文章pak123 » 2008-01-19, 14:53

原帖由 銘仔 於 2008-1-16 15:11 發表 圖檔

我諗係DOWNLOAD
pak123

文章marcus_m » 2008-01-21, 16:13

click the icon with a tree, a fense& a bin >
click the icon with a brick wall
you can a series called "Glass Wall" in the 1st style
marcus_m

文章JOPHY » 2008-01-25, 20:03

原帖由 銘仔 於 2008-1-16 15:11 發表 圖檔

其實玻璃果d 係內置嫁... 唔洗dl 嫁...
JOPHY

文章銘仔 » 2008-01-27, 17:54

搵到,原來改左顏色就得:D
頭像
銘仔
金星會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 18:45

原帖由 銘仔 於 2008-1-27 17:54 發表 圖檔

哈哈~搵到就好啦,
下一個就輪到你起野。
快D POST上黎比我地睇下~
JOPHY

文章JOPHY » 2008-01-27, 18:46

原帖由 銘仔 於 2008-1-27 17:54 發表 圖檔

哈哈~搵到就好啦,
下一個就輪到你起野。
快D POST上黎比我地睇下~
JOPHY

文章銘仔 » 2008-01-27, 18:59

一早整左,不過部腦勁得濟...
整左兩個過山車就down左|-)
頭像
銘仔
金星會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 19:09

原帖由 銘仔 於 2008-1-27 18:59 發表 圖檔
一早整左,不過部腦勁得濟...
整左兩個過山車就down左|-)

你部過山車太刺激啦!!!
JOPHY

文章銘仔 » 2008-01-27, 19:11

我只係用佢預設果d過山車黎整:D
頭像
銘仔
金星會員

文章bananasims » 2008-01-27, 19:45

我啲過山車好低能.... 上唔到斜會返返個站... 佢當我係彈射
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 20:29

原帖由 銘仔 於 2008-1-27 19:11 發表 圖檔
我只係用佢預設果d過山車黎整:D

可 能 佢 嫌 你 無 創 意 ... 8-|

JOPHY

文章JOPHY » 2008-01-27, 20:30

原帖由 bananasims 於 2008-1-27 19:45 發表 圖檔
我啲過山車好低能.... 上唔到斜會返返個站... 佢當我係彈射

你 啲 過 山 車 好 吸 引 ... 成 個 樂 園 嘅 賣 點 ! :p
JOPHY

文章bananasims » 2008-01-27, 21:10

串我 :S 我只係叻喺整彈射
bananasims
太陽會員

文章JOPHY » 2008-01-27, 21:48

原帖由 bananasims 於 2008-1-27 21:10 發表 圖檔
串我 :S 我只係叻喺整彈射

我 無 心 機 起 過 山 車 ... 呵 8-|
JOPHY

下一頁

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客