Platinum 版 本 起 既 遊 樂 場

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

Platinum 版 本 起 既 遊 樂 場

文章JOPHY » 2007-05-06, 16:23

今 日 安 左 RollerCoaster Tycoon3 PLATINUM ,

然 後 就 起 左 個 新 既 樂 園 玩 下 咁 , 畫 面 不 錯 !

圖檔 圖檔

圖檔 圖檔

圖檔 圖檔

圖檔

[ 本文章最後由 JOPHY 於 2007-5-6 16:25 編輯 ]
JOPHY

Re: [貼圖] Platinum 版 本 起 既 遊 樂 場

文章bananasims » 2007-05-06, 19:19

全部 thumbnail 好難睇 :S
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [貼圖] Platinum 版 本 起 既 遊 樂 場

文章JOPHY » 2007-05-13, 01:38

原帖由 bananasims 於 2007-5-6 19:19 發表
全部 thumbnail 好難睇 :S

都 係 試 下 遮 ~

畫 面 靚 過 中 文 版 na !

不 過 家 下 自 己 部 機 打 左 柴 !

開 都 開 唔 到 !

JOPHY

文章BennyChan » 2008-03-21, 23:04

Platinum既畫面好D咩?點解你話"都 係 試 下 遮 ~

畫 面 靚 過 中 文 版 na !

不 過 家 下 自 己 部 機 打 左 柴 !

開 都 開 唔 到 !"
BennyChan

文章JOPHY » 2008-03-22, 01:43

PLATINUM 嘅 畫 面 唔 係 話 好 好 !
   只 不 過 PLATINUM 同 GOLD 版 嘅 RCT3 都 剩 係 出 純 英 文 版 !
   英 文 版 嘅 RCT3 一 向 都 比 中 文 版 嘅 靚 ~
   相 信 你 玩 開 中 文 版 都 睇 得 出 個 差 別 !
   而 且 之 前 嘅 POST 都 講 過 英 文 版 係 好 過 中 文 版 !

JOPHY

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客