2010 RCT3 Project

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

2010 RCT3 Project

文章lkplaupaul » 2010-05-01, 12:03

:oops:

2010年第一部作品
-首次使用新版本Fraps 3.0.3
lkplaupaul
天王星會員

Re: 2010 RCT3 Project

文章Kukuku » 2010-05-01, 13:22

[以下為個人意見]都係老毛病:落斜後不宜大轉彎,會好高G 個過山車好多加速X 感覺好快(吾知話好定吾好 :oops: )[以上為個人意見]
頭像
Kukuku
土星會員

文章lkplaupaul » 2010-05-01, 13:44

Thanks... 果D位會改改 ^^
lkplaupaul
天王星會員

文章bananasims » 2010-05-01, 14:01

幾好
不過段片我覺得太 fancy,唔洗整咁多特別效果 ;)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章RCT4 » 2010-05-02, 09:31

效果就都係唔需要咁多...... 里個第一啦

第二, 我認為座過山車同真實既相差都幾遠下。
1. 轉彎啦, Kukuku都提過
2. D launch lift hill啦
其實B&M Twister個layout唔會咁, 你可以睇睇RCDB

繼續努力
頭像
RCT4
火星會員

文章lkplaupaul » 2010-05-02, 21:42

thanks 大家 ;)
我會加油加啦~~
lkplaupaul
天王星會員

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客