有關""模擬樂園3-野生動物園!!"" BUG

模擬樂園-多次打破虛擬主題公園建設銷售記錄的遊戲。

版主: RCT4

版面規則
  • 如果文章有相關的子版面,應到該子版面發表而非在本版面。

有關""模擬樂園3-野生動物園!!"" BUG

文章JOPHY » 2006-05-18, 14:18

各位有玩 ""模擬樂園3-野生動物園"" 既玩家請注意!!
""野生動物園"" 內既程式有BUG... 令您既遊戲可能無法正常運作!
( BUG 即程式中既臭蟲 )

BUG 帶黎既影響: (暫時我發現)

1. 夜晚街燈暗淡無光

而當玩 [模擬樂園3] 同 [水上世界] 既時候就光得很!
  大家可以試試去官網度dl 修正檔/ 但係for 英文版! 中文版唔知得唔得

2. 遊客卡在彈射自由落體上下不來
  疑似時間快轉的問題,部分遊客會一直待在彈射自由落體的座位上,
  就算是換場了也下不來,除非把遊樂設施關閉在選擇建設,讓遊樂設施重設,他們才能自彈設自由落體上下來。

暫時發現咁多... 大家仲有其他懷疑既BUG 都可以POST 上黎!!
JOPHY

Re: [注意] 有關""模擬樂園3-野生動物園!!"" BUG

文章bananasims » 2006-05-21, 21:36

唔怪得啦
裝左之後咁鬼暗
仲以為係我既問題
個patch網址係乜
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [注意] 有關""模擬樂園3-野生動物園!!"" BUG

文章JOPHY » 2006-05-22, 00:16

原帖由 bananasims 於 2006-5-21 09:36 PM 發表 圖檔
唔怪得啦
裝左之後咁鬼暗
仲以為係我既問題
個patch網址係乜

要上網搵喎!!
但係佢果個係for 英文版...
遲d 應該會中for 中文版既修正檔...
我盡量搵... 搵到post 上黎la!!
JOPHY

文章bananasims » 2006-09-07, 15:14

影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章pak123 » 2008-03-16, 18:27

1. 夜晚街燈暗淡無光
  而當玩 [模擬樂園3] 同 [水上世界] 既時候就光得很!

E個唔係BUG
可以係設定到教
pak123

文章Stackon » 2008-04-19, 08:58

第二個bug真係好煩
有修正檔的嗎?
Stackon

文章larfer » 2008-06-24, 05:15

我試過做旋轉塔雲霄飛車,做左好多個大小螺旋,之後做到最後去唔到車站,車站竟然高過車鬼0.03ft,之後點都去唔車站,自動整都唔得,之後發生錯誤 :shock:
larfer

文章dickson » 2009-05-28, 14:09

larfer 寫:我試過做旋轉塔雲霄飛車,做左好多個大小螺旋,之後做到最後去唔到車站,車站竟然高過車鬼0.03ft,之後點都去唔車站,自動整都唔得,之後發生錯誤 :shock:

我DL 個個WILD MOUSE XXX 過山車都係咁 無論點做都反唔到去
dickson

Re: 有關""模擬樂園3-野生動物園!!"" BUG

文章蛙xDD » 2011-03-31, 20:04

官網patch的link都死光了,現在只好從其他外國網站下載,希望岩用吧 :oops:
蛙xDD
天王星會員

回到 [A3] 模擬樂園 3

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客