冇得自刪文章問題

對於本討論區的意見及投訴,同時亦是 I-Circle 討論區的公告板,請會員多加留意。
版面規則
  • 假若文章違規或有問題,請盡量檢舉而非在此發表主題。
  • 不要在本版面吹水。

冇得自刪文章問題

文章hkmtrhah » 2009-12-29, 17:13

原本呢度(I-Circle Forum)可以自己刪返自己發過的文章、刪主題,而家就唔得,咁即係點?

想打膠又學高登咁一發不可收拾? :roll:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

Re: 冇得自刪文章問題

文章大大師兄 » 2009-12-29, 18:39

冇用㗎,一係就取消埋編輯功能,而家唔湯唔水、唔鹹唔淡咁 (耶穌小丑神.gif)
圖檔
大大師兄
地球會員

文章efilm » 2009-12-29, 21:28

如果個個得閒就刪走自己啲 post 其他人點 follow?果時只係初初轉用 phpBB 先冇為意原來開咗呢個功能,而家只不過係回復正常。
編輯功能向來都有提供,好多 forum 都有提供。如果只係打錯小小嘢而又要再 reply 過人地咪難 follow。
如果真係有需要刪文的話可以 send PM 畀我地討論區小組,有合理的理由的話我哋會同你刪。
頭像
efilm
地球會員

文章bananasims » 2009-12-29, 22:14

由 Discuz! 到而家都無啟用呢個function
唔小心開咗係意外

如果比你地就咁刪文的話,咁如果你係 #1 的話,咁後面啲文咪刪晒
如果要刪文的話大可以通知我地,如果有敏感內容亦都可以清空晒佢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-12-30, 02:13

明白,但如果用編輯功能清空會唔會 warn?
圖檔
大大師兄
地球會員

文章hamu278 » 2009-12-30, 10:01

大大師兄 寫:明白,但如果用編輯功能清空會唔會 warn?

清空後,再向 討論區小組 聯絡就可以。
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章bananasims » 2009-12-30, 15:16

大大師兄 寫:明白,但如果用編輯功能清空會唔會 warn?

如果你比人 warn 咪入我數,我叫你地咁做的
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [Z1] 服務台

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客