請求重開 BVEHK 一文

對於本討論區的意見及投訴,同時亦是 I-Circle 討論區的公告板,請會員多加留意。
版面規則
  • 假若文章違規或有問題,請盡量檢舉而非在此發表主題。
  • 不要在本版面吹水。

請求重開 BVEHK 一文

文章大大師兄 » 2009-09-13, 21:53

是咁的,當初 BNN 將所有 topic 合併晒落同一篇,就係想討論集中 + Google 結果排前,
而家純綷因為暫時未有嘢傾,而鎖咗佢,係咪好膠?
圖檔
大大師兄
地球會員

Re: 請求重開 BVEHK 一文

文章bananasims » 2009-09-13, 22:10

唔係暫時無野傾先至閂文,係內容已經漸漸偏離討論原意
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-09-13, 22:24

咁要再傾 BVEHK 種種膠事應該點做?
圖檔
大大師兄
地球會員

文章bananasims » 2009-09-13, 22:37

已解除鎖定,不過嚴禁再討論早前的文章。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章V813 » 2009-09-16, 18:56

又鎖了
同埋如果有人想回應偏離討論原意之前ge文章, 又可唔可以呢?
V813
土星會員

文章Andy » 2009-09-16, 19:10

文章已經多次離題. 且有多次嘅人身攻擊 (我唔理對像係邊個, 總之就有攻擊成份) 已經多次犯下版規..

原意只係諗住畀你地討論, 但而家基本上係人身攻擊居多..

此等貼子只會影響遊客對I-CIRCLE嘅印象, 使之有不良影響

仲有.. I-circle唔係一個反BVEHK嘅基地, 只係一個替代品嘅角色.. 如果你地真係咁有興致講.. 唔該私底下討論 , 唔好公開貼出嚟..

(你鍾意話我走狗又好,點都好. 事但你地)
圖檔
Andy
金星會員

文章V813 » 2009-09-16, 19:32

咁係咪IC以後唔可以討論BVEHK?
好似BVEHK唔可以討論影相/錄音合唔合法咁?
(順便恭喜Andy 2999帖先 ;) )
V813
土星會員

文章Andy » 2009-09-16, 20:29

rc 寫:咁係咪IC以後唔可以討論BVEHK?
好似BVEHK唔可以討論影相/錄音合唔合法咁?
(順便恭喜Andy 2999帖先 ;) )

我唔係咁嘅意思- -
不過你睇返嗰貼.. 你唔覺你地講嘢係過份咗咩 :oops: :oops:

我覺得討論唔係問題..但最緊要係理性... (我嘅立場代表唔到IC架 :P :P )
圖檔
Andy
金星會員

回到 [Z1] 服務台

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 17 位訪客