大學的兩種死法* 唔知你地知唔知

模擬市民 3 家庭、房屋、物品自訂顏色的分享。

大學的兩種死法* 唔知你地知唔知

文章Abby.Ying » 2013-03-09, 21:35

SOSAD. 岩岩試玩大學生活. 一黎儲夠千幾蚊即刻去報讀大學.
就系新生迎新果陣見到有汽水機&糖果機玩. 咪係咁搖佢同打佢.
初初見到有幾罐免費汽水同免費糖食. 就打上癮. 打打下無啦啦成部機跌左落黎. 以為最多咪暈左. 點知死埋...
呢次完全是沒有SAVE的.又要新玩過!

之後醒目喇.一入大學即刻SAVE左先. 同埋都唔敢玩汽水機&糖機
之後就上堂啦.上第2日. 有個任務叫我用擴音機嚇倒1個人.
我咪系教授講座前面試下用擴音機發洩--鬧死神.
之後我即刻比死神殺左..=.=

...........
唉! 玩兩次死兩次 勁無癮!

您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
最後由 Abby.Ying 於 2013-03-09, 21:42 編輯,總共編輯了 1 次。
Abby.Ying
天王星會員

Re: 大學的兩種死法* 唔知你地知唔知

文章Abby.Ying » 2013-03-09, 21:40

系汽水機前面死既圖:@
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
Abby.Ying
天王星會員

文章bananasims » 2013-03-10, 00:40

鬧死神真係過癮 :oops: 係咪一定死架?
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章CYchin » 2013-03-10, 03:04

乜原來咁樣玩都會死架@@
真係唔講唔知,咁得意既
CYchin
天王星會員

文章ssd21345 » 2013-03-10, 09:54

bananasims 寫:鬧死神真係過癮 :oops: 係咪一定死架?

我試過 5一定
bananasims食banana啦--->不准看
頭像
ssd21345
木星會員

文章Abby.Ying » 2013-03-10, 13:02

原來鬧死神唔一定死架?
我第1次鬧就死左-.-' 搞到我以為系死硬...
天啊..真係-6到咁..
Abby.Ying
天王星會員

文章Oliveber » 2013-09-30, 13:48

:roll:
Oliveber
天王星會員

回到 [A1a] 模擬市民 3 分享

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客