其實我唔明有咩玩………

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

其實我唔明有咩玩………

文章sPoc824 » 2009-05-01, 19:41

我買左差不多一個星期
隻game只不過係控制一家人做野
我仲未搵到有咩樂趣...
有無人可以指點下我... 唔想晒錢買左隻game又唔玩呀><
sPoc824

Re: 其實我唔明有咩玩………

文章bananasims » 2009-05-01, 20:13

仲有可以起屋,買下資料片就去下旅行咁…
可能你對呢種模擬遊戲無興趣
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章sPoc824 » 2009-05-01, 20:26

bananasims 寫:仲有可以起屋,買下資料片就去下旅行咁…
可能你對呢種模擬遊戲無興趣

模擬遊戲我中意玩架
但係唔知點解覺得THE SIM 好悶…
起個GAME入面我唔係一個角色 我只係一個可以控制人做野既
但有D野又控制唔到喎… 所以我先覺得無奈

:|
sPoc824

文章bteonnsg » 2009-05-02, 10:57

你玩多個人啦,咁先有互動架嘛 :P
bteonnsg
地球會員

文章sPoc824 » 2009-05-02, 14:50

bteonnsg 寫:你玩多個人啦,咁先有互動架嘛 :P

即係點?_?
sPoc824

文章bteonnsg » 2009-05-03, 01:45

即係開多個人仔囉,你玩之前無睇教學架?
bteonnsg
地球會員

文章sPoc824 » 2009-05-04, 00:14

bteonnsg 寫:即係開多個人仔囉,你玩之前無睇教學架?

有…

我依家無自己開人呀 我用佢原有果d玩咋
sPoc824

文章bteonnsg » 2009-05-04, 17:28

sPoc824 寫:
bteonnsg 寫:即係開多個人仔囉,你玩之前無睇教學架?

有…

原有都有多人家庭架

你玩高斯間屋啦,又多人又多錢,仲可以比你實習吓點結緍
bteonnsg
地球會員

文章sPoc824 » 2009-05-04, 18:06

bteonnsg 寫:
sPoc824 寫:

有…

原有都有多人家庭架

你玩高斯間屋啦,又多人又多錢,仲可以比你實習吓點結緍

ok~ thanks :)
sPoc824

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客