係咪得花鈐灣既公共社區先可以遇見巫師?

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

係咪得花鈐灣既公共社區先可以遇見巫師?

文章HunterCoka » 2008-09-05, 10:42

如題
咁係咪表示只有係花鈐灣既人先可以遇見巫師ga?
有無辦法可以將d社區(例如:歡樂谷同花鈐灣)連結ga?

另外,我請問下有邊個公共社區可以買到寵物ga?
係咪要自己做一個公共社區,否則要領養寵物?
我想可似第一集既寵物世代咁帶個人仔去公共社區買寵物呀!
麻煩各位幫忙解答!
HunterCoka

Re: 係咪得花鈐灣既公共社區先可以遇見巫師?

文章bananasims » 2008-09-05, 14:17

個個地方都會見到
買寵物要自己起間舖頭
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章HunterCoka » 2008-09-05, 15:00

bananasims 寫:個個地方都會見到
買寵物要自己起間舖頭

但係我琴日帶個人仔去公共社區既服裝店買衫,
但唔見有巫師出現堵喎?
另外,我可唔可以就咁係現有既商店加賣寵物既display櫃,
係咪咁就可以帶人仔去該商店買寵物ga喇?
HunterCoka

文章bananasims » 2008-09-05, 15:51

巫師唔係一定出現的
你可以就咁買個櫃架
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章HunterCoka » 2008-09-05, 16:05

bananasims 寫:巫師唔係一定出現的
你可以就咁買個櫃架

多謝您既解答!
等我試吓先! ;)
HunterCoka

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客