衰格 EA~迫你買廚浴組合

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

Re: 衰格 EA~迫你買廚浴組合

文章bananasims » 2008-07-02, 23:43

成個樂富比佢搞到亂七八糟,一期商場成個拆晒 :evil: :evil:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章holun » 2008-07-03, 17:45

bananasims 寫:成個樂富比佢搞到亂七八糟,一期商場成個拆晒 :evil: :evil:

投訴佢啦
holun

文章bananasims » 2008-07-03, 17:49

無用,拆晒
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Andy » 2008-07-03, 17:58

畀啲國際大炒家控制著= =
就不斷加租..不斷起嘢..拆嘢..
圖檔
Andy
金星會員

文章holun » 2008-07-03, 17:59

andy 寫:畀啲國際大炒家控制著= =
就不斷加租..不斷起嘢..拆嘢..

起自己D野,拆人地D野
holun

文章elim_yeung » 2008-07-07, 12:07

我有廚房個個但係無IKEA :( 搵唔到整係IKEA
頭像
elim_yeung
土星會員

文章bananasims » 2008-07-07, 12:14

elim_yeung 寫:我有廚房個個但係無IKEA :( 搵唔到整係IKEA

係囉,EA 特登激啲 fans :evil: :evil: :evil:
如果無買廚房就著數,可以兩個一齊買,平成 $7x :evil: :evil:

我買英文版,registry 搞一輪先變返中文版。
可能我要出教學教人點換做中文版 :P
bananasims
太陽會員

文章elim_yeung » 2008-07-07, 14:42

bananasims 寫:
elim_yeung 寫:我有廚房個個但係無IKEA :( 搵唔到整係IKEA

係囉,EA 特登激啲 fans :evil: :evil: :evil:
如果無買廚房就著數,可以兩個一齊買,平成 $7x :evil: :evil:

我買英文版,registry 搞一輪先變返中文版。
可能我要出教學教人點換做中文版 :P

我識DD點換做中文版PM我
頭像
elim_yeung
土星會員

上一頁

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 13 位訪客