已經用simpe改左d物品買返屋企用

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

已經用simpe改左d物品買返屋企用

文章Kutar » 2007-09-22, 13:39

之前睇倒bananasims話果個咩木板
我就走過去,學fire dance,原來有張跳舞氈,所以開左個simpe泥改到返屋企用
買左之後就有個人彈出泥la~~幾正~有人免費跳舞~ka

如果未學d人可以試下改改佢,買返屋企學
IUJ
Kutar
土星會員

Re: [討論] 已經用simpe改左d物品買返屋企用

文章bananasims » 2007-09-22, 15:36

教學 :P
個用地好似叫咩多基基島嶼木板路
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章fracken2124 » 2007-09-22, 21:30

simpe點用 :ugeek:
點樣可以改張毯番屋企用
fracken2124

文章Kutar » 2007-09-23, 16:44

而家好想將個hotel desk搬返屋企 :| 可惜個catalog唔show出泥 :evil:
IUJ
Kutar
土星會員

文章bananasims » 2007-09-23, 20:59

奸計不得逞 :P
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Kutar » 2007-09-23, 23:13

又唔係奸計 :( 點解會唔得 :(

可能到bon voyage simpe出到泥就有一個合理ge答覆 :D
IUJ
Kutar
土星會員

文章bananasims » 2007-09-24, 13:03

都唔知幾時先出…

開始識改 lu,而家可以將個地毯放去屋企個購物模式上面。
bananasims
太陽會員

文章fracken2124 » 2007-09-24, 15:33

其實即係點整﹐可唔可以教我?
fracken2124

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客