模擬市民2最黑人憎既野

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

模擬市民2最黑人憎既野

文章bananasims » 2006-09-06, 14:31

我地玩模擬市民 2,一定有好野同埋壞野,不如大家討論一下壞野啦…

最乞人憎:走去桌面一陣返去遊戲等好耐(啲 Anti-Virues 軟件成日彈出去桌面之後 scan)
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: [模擬市民2討論]模擬市民2最黑人憎既野

文章地鐵西港島線 » 2006-09-06, 18:54

我玩親都hang機
地鐵西港島線

文章fracken2124 » 2006-09-06, 22:31

我最憎就係佢原裝d用品太過out, 下載番黎果d又搞到部機好lag
至於一夜情同地下情呢方面我絕對係高手﹐我可以o係半日內幫兩人發展感情仲要搞埋野= =
地下情就真係幾easy, 我可以一個男人拖十幾個情人﹐係七八個細路o既阿爸﹐仲要個個細路唔同阿媽
fracken2124

文章bananasims » 2006-09-06, 23:08

fracken2124 寫:我最憎就係佢原裝d用品太過out, 下載番黎果d又搞到部機好lag
至於一夜情同地下情呢方面我絕對係高手﹐我可以o係半日內幫兩人發展感情仲要搞埋野= =
地下情就真係幾easy, 我可以一個男人拖十幾個情人﹐係七八個細路o既阿爸﹐仲要個個細路唔同阿媽

勁喎你…
我用個supercheat改 :D
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Kutar » 2006-09-06, 23:59

我比較想sims 2 可以有天氣
咁就足夠
IUJ
Kutar
土星會員

文章bananasims » 2006-09-07, 14:45

Kutar 寫:我比較想sims 2 可以有天氣
咁就足夠

咁樣我成間屋都要重建
P.S. 整到好似新奧爾良咁颶風 :P
bananasims
太陽會員

文章yaya » 2006-09-07, 20:19

Kutar 寫:我比較想sims 2 可以有天氣
咁就足夠

我都想ar,落雨會正好多

回樓主,我至憎就係日頭轉夜晚,lag得好緊要,同埋出市區果陣慢到想打爆部電腦-.-
yaya

文章fracken2124 » 2006-09-09, 15:48

bananasims 寫:
fracken2124 寫:我最憎就係佢原裝d用品太過out, 下載番黎果d又搞到部機好lag

勁喎你…
我用個supercheat改 :D

我唔用supercheat都得 :)
fracken2124

文章小遠 » 2006-09-10, 17:48

想加d偶像原素......被人崇拜甘la......
最唔好真係好慢= =""
小遠

文章bananasims » 2006-09-16, 19:48

小遠 寫:想加d偶像原素......被人崇拜甘la......
最唔好真係好慢= =""

好似一個超級巨星咁 :oops:
bananasims
太陽會員

文章T骨 » 2006-10-21, 15:42

有幾次玩玩下hang機
T骨

文章efilm » 2006-10-21, 15:57

記得 EA 末出 sims2 果時發布果 d screenshot 有落雨打雷的畫面。
如果加天氣會更 lag。
頭像
efilm
地球會員

文章bananasims » 2007-03-11, 15:19

2:00 就係戶外關燈
19:00 入黑
7:00 天光
bananasims
太陽會員

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客