開店升經理問題

模擬市民系列第一隻採用 3D 技術的版本-模擬市民 2。[I-Circle 模擬市民網-模擬市民 2]
版面規則

開店升經理問題

文章bteonnsg » 2010-07-30, 15:29

近排因為對Ambitions呢隻一啲都唔大食夾抵件嘅極爛資料片感對絕望

於是我就喺出Fast Lane Stuff同Late Night之前BT番成套sims2嚟玩

跟住我個人仔開舖,有個員工body爆左,有兩樣係7-8級技能

同有個sell野銀章,但係我想升佢做經理又無選項喎(我玩緊英文)

請問要升佢職係咪技能同獎章要再高啲同多啲 :oops:

*之前沉迷起屋,整左間超高樓底消防局 :P
bteonnsg
地球會員

Re: 開店升經理問題

文章Kukuku » 2010-07-30, 15:41

NO!吾洗嫁!你叫一個乜技能/章都冇既人做間舖既經理都得!可能你間舖已經有一個經理,試下揾下! :D (資料可能吾多準,因為我成年冇玩sims2)

ps.有相可能會幫到你多d
頭像
Kukuku
土星會員

文章bananasims » 2010-07-30, 17:57

我記得係要有至少一個金獎章喎
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2010-07-30, 18:06

係咩...太耐無玩sims2喇...上次玩都係Mansion & Garden Stuff出果陣玩左幾日(話時話我記得呢個stuff好似有啲類似太陽能板嘅野架喎...喺本說明書度)

之後出左sims3我就剷晒sims2嚟勝空啲位嚟裝
bteonnsg
地球會員

回到 [A1S2] 模擬市民 2

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客