真係好靚既藍色天空 WMP 視覺效果

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

真係好靚既藍色天空 WMP 視覺效果

文章skyhks » 2009-03-22, 03:01

CAP 圖 (d 雲識郁架):
圖檔

Energy Bliss
The ultimate visualization companion for Windows Media Player 10. Includes album artwork and track information right in the visualization.
File Size: 521 KB
Created By: Microsoft Corporation and Averett & Associates
Requires: Windows XP or later, Windows Media Player 10 or later, and a 3D accelerator with at least 16 MB of memory

下載網址:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=34686
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

Re: 真係好靚既藍色天空 WMP 視覺效果

文章hamu278 » 2009-03-22, 08:36

我用千千靜聽個喎 :oops: :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Freeman » 2009-03-22, 09:32

以前用過 :P
Freeman
地球會員

文章skyhks » 2009-03-22, 12:33

hamu278 寫:我用千千靜聽個喎 :oops: :oops:

我之前都係 :oops:
但係唔知點解千千靜聽同 WLM 9 一齊開會停哂係度郁唔到 :oops:
之後開 WMP 就冇事, 尋晚試下轉返千千靜聽, 今日一開, OOPS :oops:
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章大大師兄 » 2009-03-22, 17:16

已經棄用 Windows Media Player 揮手區 #bye#
圖檔
大大師兄
地球會員

文章銘仔 » 2009-03-22, 17:17

我用KMP :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-03-22, 17:24

大大師兄 寫:已經棄用 Windows Media Player 揮手區 #bye#

#bye# TTPlayer
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章hamu278 » 2009-03-22, 18:42

pcyc 寫:
大大師兄 寫:已經棄用 Windows Media Player 揮手區 #bye#

#bye# TTPlayer

TTPlayer x2 :P
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章Lemon233 » 2009-03-22, 22:19

FB2k使用者... :oops:
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章lsp » 2009-03-22, 22:47

銘仔 寫:我用KMP :oops:

我用 KMPlayer 同 千千靜聽 :P
頭像
lsp
地球會員

文章hkmtrhah » 2009-03-22, 22:51

Lemon233 寫:FB2k使用者... :oops:

咁即係又係為左果個既…………………………………………對唔住呀大佬 :mrgreen: :mrgreen:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章Lemon233 » 2009-03-23, 07:13

pcyc 寫:

咁即係又係為左果個既…………………………………………對唔住呀大佬 :mrgreen: :mrgreen:

嗰個乜嘢...... :oops:
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章b_kevin_e » 2009-03-23, 08:33

#bye#
using TTPlayer
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章kirisame » 2009-03-23, 13:05

玩緊wmp12嘅懶蟲(眾sm?)
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章Frenchfriezz » 2009-03-25, 00:37

識貨#good#

TT冇話唔好既,只不過所謂「功能」唔岩我洗囉。
兩個月前開始逐步轉聽lossless format,用FB2K出黎效果幾好 8-)
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章Lemon233 » 2009-03-25, 13:39

Frenchfriezz 寫:

識貨#good#

TT冇話唔好既,只不過所謂「功能」唔岩我洗囉。
兩個月前開始逐步轉聽lossless format,用FB2K出黎效果幾好 8-)

可以直讀壓縮檔先係好嘢 :D
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客