有幾多人響聽歌果陣係會開等化器?

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

你響聽歌果陣係唔開等化器?

;) 係,係用播放器果個
30%
:oops: 係,反而係用音效卡果個
5%
:mrgreen: 兩個都開,吹咩
15%
:geek: 唔開,你認為我需要咩?
50%

總投票數 : 20

Re: 有幾多人響聽歌果陣係會開等化器?

文章hkmtrhah » 2009-01-25, 18:05

hamu278 寫:我又手痕,Down 左個 TT Player 黎玩 :D 個歌詞系統好勁 :o

佢好多人 (支那人) 上去 upload 歌詞咖,而且個 .lrc 個 file 都係 text file, 所以dl 落來都唔使 >2sec 8-) :roll:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章hamu278 » 2009-01-25, 18:08

pcyc 寫:
hamu278 寫:我又手痕,Down 左個 TT Player 黎玩 :D 個歌詞系統好勁 :o

佢好多人 (支那人) 上去 upload 歌詞咖,而且個 .lrc 個 file 都係 text file, 所以dl 落來都唔使 >2sec 8-) :roll:

佢連一 d 我認為比較少人聽既歌都有歌詞 :o
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-01-25, 19:12

hamu278 寫:
pcyc 寫:

佢連一 d 我認為比較少人聽既歌都有歌詞 :o

可能佢地係專入歌詞,係有人既歌都會upload 去Lyrics Server :D
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章chungcf2006 » 2009-07-13, 12:14

唔開,你認為我需要咩?(況且我個人聽唔出有咩分別)
Headphone:幫MS做問卷換嘅,大約05-06年,勁正 :D
喇叭:02年買,唔記得幾錢,間唔中失聲,有聲都係得番Mono,懷疑係Audio線入面/插頭氧化 :( ,個Bass最正常 :)
圖檔
頭像
chungcf2006
土星會員

文章kirisame » 2009-07-13, 13:03

有時開左唔覺
有時開完差左

所以一時時開 :lol:
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章skyhks » 2009-07-13, 15:24

你玩咩 = =
topic title 有幾多人響聽歌果陣係"會"開等化器?
投票 你響聽歌果陣係"唔開"等化器?
圖檔
頭像
skyhks
地球會員

文章Roy » 2009-07-13, 15:51

我鐘意啲聲直出, 所以唔開等化器, 同埋有陣時開左會好怪

申報利益: Creative T3200 (MOP$500)
頭像
Roy
木星會員

文章人仔 » 2009-07-13, 18:20

Roy 寫:我鐘意啲聲直出, 所以唔開等化器, 同埋有陣時開左會好怪

申報利益: Creative T3200 (MOP$500)

有錢人...
頭像
人仔
金星會員

文章Lemon233 » 2009-07-13, 18:22

人仔 寫:
Roy 寫:我鐘意啲聲直出, 所以唔開等化器, 同埋有陣時開左會好怪

有錢人...

呢度個個都好有錢架啦....
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章ccya965041 » 2009-07-28, 04:27

我就用PLAYERS入面既EQUALIZER較,同時係音響度都有較,
如果係用我自己個一部機,我套喇叭有獨立既TREBLE,BASS較,
但個人好鐘意係房內炸機,所以係PLAYER入面特登較大個BASS

而係駁電視個部NOTEBOOK,可以用到光纖數碼輸出,直接駁入AMPLIFIER,
之後點搞都可以,所以部NOTEBOOK就算唔較EQUALIZER都無問題,
最鐘意既就係用KM PLAYER個DOLBY輸出功能
頭像
ccya965041
木星會員

文章imgif » 2009-08-08, 21:17

兩個都開 :) :)
imgif

文章Lemon233 » 2009-08-08, 21:20

ccya965041 寫:我就用PLAYERS入面既EQUALIZER較,同時係音響度都有較,
如果係用我自己個一部機,我套喇叭有獨立既TREBLE,BASS較,
但個人好鐘意係房內炸機,所以係PLAYER入面特登較大個BASS

而係駁電視個部NOTEBOOK,可以用到光纖數碼輸出,直接駁入AMPLIFIER,
之後點搞都可以,所以部NOTEBOOK就算唔較EQUALIZER都無問題,
最鐘意既就係用KM PLAYER個DOLBY輸出功能

原來你仲有錢...
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

上一頁

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 34 位訪客