HKBN isp mail問題

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

HKBN isp mail問題

文章bteonnsg » 2011-12-20, 00:32

搞咗個outlook成日,明明入晒pw同啲address架啦,都係唔得 :oops:

跟住喺HKBN個網login,試吓登入個mail,點知同我彈句not registered,好啦,我login返戶口改改個email pw,但我打極都話我舊密碼錯,於是我reset咗佢,但我reset完將之後個密碼再改又話個舊密碼錯圖檔

最後用google,

伺服器拒絕所提供的使用者名稱和密碼之 POP3 存取。

呢句野都唔知出咗幾多次,就嚟識背咁滯

圖檔
bteonnsg
地球會員

Re: HKBN isp mail問題

文章hkmtrhah » 2011-12-20, 00:37

fick die HKBN
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章bteonnsg » 2011-12-20, 00:44

hkmtrhah 寫:fick die HKBN

圖檔 圖檔 咁啫係點
bteonnsg
地球會員

文章bteonnsg » 2011-12-20, 00:49

補番少少:我直情打埋電話去佢客服度,跟晒啲STEP做都唔得 :oops:

:mrgreen: <--原來呢個係苦笑

其實會唔會係HKBN個網話我未注冊,所以outlook同gmail入啱PW都唔得?
bteonnsg
地球會員

文章hkmtrhah » 2011-12-23, 15:08

bteonnsg 寫:補番少少:我直情打埋電話去佢客服度,跟晒啲STEP做都唔得 :oops:

:mrgreen: <--原來呢個係苦笑

其實會唔會係HKBN個網話我未注冊,所以outlook同gmail入啱PW都唔得?

你跟佢啲 step 做極都唔得咪小佢小到真係走去 check 你個 account 囉

圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章KeroChu » 2011-12-30, 20:42

用乜嘢HKBN 得果10mb空間夠邊個用

除非你喺想上某大論壇姐
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章bteonnsg » 2012-01-22, 16:45

KeroChu 寫:用乜嘢HKBN 得果10mb空間夠邊個用

除非你喺想上某大論壇姐

一早有acc洗乜用到果個,想整啲野玩吓咁解 :arrow:
bteonnsg
地球會員

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客