iPhone 4.0 OS

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

iPhone 4.0 OS

文章bananasims » 2010-04-12, 22:06

其實咁耐以黎我唔覺得 Multi Tasking 有用
因為你離開個 Safari 再咁返入去都係去返原來嗰頁,其他 app (除咗 game)都係咁
同埋睇佢個樣,個所謂 Multi Tasking 就係喺個 app 入面轉其他 app

Folders 同 Background 都算係咁,我都想有好耐

圖片終於可以用 Faces 同 Events 排,而家咁樣堆埋一齊排好亂,不過依然無得用 Places

另外中文使用者有好消息,有倉頡同五筆(無速成 :P 不過可以用重)

不過 OS 4.0 唔知佢會唔會收錢
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: iPhone 4.0 OS

文章dickyho01025 » 2010-04-12, 22:22

poor iPod Touch 1G.....

終於被out了
不過其實apple都算好好, 一件產品肯支援到3個週期.... 用2000機黎裝Vista都少見la...
不過......無得更新......

遲下D新apps都唔support lu...
dickyho01025
土星會員

文章ccya965041 » 2010-04-21, 02:51

Multitasking都係只可以係第三代既Ipod Touch度用,
2G既touch都玩唔到呢一樣野
所以我諗緊買唔買3代既IPOD TOUCH好 :oops:
頭像
ccya965041
木星會員

文章Frenchfriezz » 2010-04-21, 14:03

有內部員工唔小心漏低左部iPhone 4G喺bar度,部機好樣衰 :?
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章bananasims » 2010-04-21, 16:24

ccya965041 寫:Multitasking都係只可以係第三代既Ipod Touch度用,
2G既touch都玩唔到呢一樣野
所以我諗緊買唔買3代既IPOD TOUCH好 :oops:

到時又可能出四代 iPod Touch
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客