Sony Micro Vault 32GB

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

Sony Micro Vault 32GB

文章ccya965041 » 2010-01-07, 11:37

今日終於收到sony style寄黎既包裹,
落order 3日已經收到貨,真係唔錯

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔
頭像
ccya965041
木星會員

Re: Sony Micro Vault 32GB

文章KeroChu » 2010-01-07, 11:50

ccya965041 寫:今日終於收到sony style寄黎既包裹,
落order 3日已經收到貨,真係唔錯

圖檔

圖檔

圖檔

圖檔

兩條手指居然要用上咁多包裝...
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章ccya965041 » 2010-01-07, 12:18

係1隻手指only,8GB個支買落的
頭像
ccya965041
木星會員

文章bananasims » 2010-01-07, 12:32

KeroChu 寫:
兩條手指居然要用上咁多包裝...

如果運送過程整爛咗隻手指,除咗手指既價值,運費都唔少啦
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ccya965041 » 2010-01-07, 12:44

佢用左Purolator,我估如果俾多$15,
佢真係玩UPS :oops:
頭像
ccya965041
木星會員

文章KeroChu » 2010-01-07, 18:07

我估凈系運費已經有手指本身價格起碼25%-35%。
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章Frenchfriezz » 2010-01-07, 18:54

米王 :P

估唔到用到air cushion咁大陣仗喎,仲諗住只係用bubble wrap添
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章ccya965041 » 2010-01-08, 15:12

最好笑Air Cushion上面寫住:

Do not use this product as a toy,pillow or flotation device :oops:
頭像
ccya965041
木星會員

文章kirisame » 2010-02-07, 14:11

KeroChu 寫:我估凈系運費已經有手指本身價格起碼25%-35%。

我估佢個度唔係話想買就出黃金買咁方便
訂比較方使
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章ccya965041 » 2010-02-07, 14:58

kirisame 寫:
KeroChu 寫:我估凈系運費已經有手指本身價格起碼25%-35%。

我估佢個度唔係話想買就出黃金買咁方便
訂比較方使

事實係,bestbuy個價貴,上網買平d
頭像
ccya965041
木星會員

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 15 位訪客