Google Maps 激潮

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

Re: Google Maps 激潮

文章人仔 » 2009-12-30, 22:11

bananasims 寫:舊料啫
嗡得出就嗡係嗰啲金鐘道喺銅鑼灣,筲箕灣東大街喺西環

之前都唔係GA
頭像
人仔
金星會員

文章KX675 » 2009-12-30, 22:28

都係樂古道去左中環碼頭巴士總站先勁......勁到九巴都錯埋一份。

我住緊果條街就變左巴丙道......我幾時邊得有錢左?

註:頭先打錯字。
最後由 KX675 於 2009-12-30, 22:42 編輯,總共編輯了 1 次。
考試中,潛水 sosad
圖檔
頭像
KX675
土星會員

文章bananasims » 2009-12-30, 22:31

KX675 寫:都係樂古道去左中環碼頭巴士總站先勁......勁到九巴都錯埋一份。

我住緊果條街就變左巴丙蟲道......我幾時邊得有錢左?

本來好地地,而家又轉資料,唔錯就假
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章大大師兄 » 2009-12-31, 00:36

bananasims 寫:
KX675 寫:都係樂古道去左中環碼頭巴士總站先勁......勁到九巴都錯埋一份。

我住緊果條街就變左巴丙蟲道......我幾時邊得有錢左?

本來好地地,而家又轉資料,唔錯就假

係呀,有一日無端端發覺個圖啲顏色唔同咗,以為係自己問題,reload 十幾次先發覺原來係「更新」咗資料。新咗的確係新咗啲,但係錯嘅又多咗。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章KX675 » 2010-01-09, 12:44

摷舊文 + 上水:
沙田竟然出現一條叫「亨穆伊庫克路」! :oops:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
考試中,潛水 sosad
圖檔
頭像
KX675
土星會員

文章KeroChu » 2010-01-09, 15:48

KX675 寫:摷舊文 + 上水:
沙田竟然出現一條叫「亨穆伊庫克路」! :oops:

位於中東某國某城市 [ s o s a d ][ 3 6 9 ]
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章KeroChu » 2010-01-09, 19:48

驚驚,我屋企樓下邊有多層停車場 :oops: :oops: :oops:
http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll= ... 03428&z=18

幼稚園+商店就有,邊有多層停車場
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

上一頁

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客