Sony VAIO FW-520

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

Sony VAIO FW-520

文章ccya965041 » 2009-12-22, 14:25

小弟收到唔少人既生日祝福,多謝多謝 :)
不過我自己就買左我想買好耐既NOTEBOOK

去相
圖檔

兩部電腦的mouse
圖檔

圖檔

Connections
圖檔

圖檔

HDMI+I-LINK
圖檔

表面(Chocolate Brown)
圖檔

SLEEP
圖檔

POWER ON
圖檔

機上的INDICATOR
圖檔

圖檔
頭像
ccya965041
木星會員

Re: Sony VAIO FW-520

文章Frenchfriezz » 2009-12-22, 18:19

幾靚仔,尤其見到果堆水貼陣 :P
不過見到BD同埋ATi就只可以用「一啖砂糖(BD)一啖屎(ATi)」黎形容… :?

*做乜唔買VAIO X?佢個重量,電量,價錢同埋個spec夾埋真係無敵 :twisted:
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章ccya965041 » 2009-12-23, 01:28

Frenchfriezz 寫:幾靚仔,尤其見到果堆水貼陣 :P
不過見到BD同埋ATi就只可以用「一啖砂糖(BD)一啖屎(ATi)」黎形容… :?

*做乜唔買VAIO X?佢個重量,電量,價錢同埋個spec夾埋真係無敵 :twisted:

呢部主要係我入大學用,所以想要大mon D
而VAIO X,因為佢粒CPU好水皮,連係WIN 7,個WINDOWS EXPERIENCE INDEX都係得4.8,
佢個SPEC唔係咁好

電量,如果用DIM LIGHT,舊電撐到3個鐘頭到,我個人黎講夠用,
因為車上可以叉電 :)

價錢,我最後買左$1399,連埋袋同配件買平左$230,講價過程可以問BNN
頭像
ccya965041
木星會員

文章bananasims » 2009-12-23, 11:57

ccya965041 寫:
Frenchfriezz 寫:幾靚仔,尤其見到果堆水貼陣 :P

呢部主要係我入大學用,所以想要大mon D
而VAIO X,因為佢粒CPU好水皮,連係WIN 7,個WINDOWS EXPERIENCE INDEX都係得4.8,
佢個SPEC唔係咁好

電量,如果用DIM LIGHT,舊電撐到3個鐘頭到,我個人黎講夠用,
因為車上可以叉電 :)

價錢,我最後買左$1399,連埋袋同配件買平左$230,講價過程可以問BNN

聽完真係好無奈 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ccya965041 » 2009-12-23, 14:32

要用最抵價去買,唔講價點得?

CAD$230,可以買部CHEAP NETBOOK :)
頭像
ccya965041
木星會員

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客