Windows 7升級換領

電腦系統、網絡與軟件,以及流動電子器材。

Windows 7升級換領

文章b_kevin_e » 2009-07-27, 15:26

正呀!可以升級做Windows 7 :D :D
又唔洗俾錢 (只限OEM) :D

不過M$最快都要成11月先寄到俾我 :oops: :oops: :oops:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

Re: Windows 7升級換領

文章人仔 » 2009-07-27, 15:36

你部機整返啦?
頭像
人仔
金星會員

文章Frenchfriezz » 2009-07-27, 15:40

人仔 寫:你部機整返啦?

呢個米人砌過部新機 :cry: 好葡萄,個個都咁有米
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章UCR683 » 2009-07-27, 17:03

Frenchfriezz 寫:

有米用Win7;冇米用Ubuntu! :ugeek:
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章銘仔 » 2009-07-27, 18:03

唉...
垃圾 vista basic 冇得受,裝 ubuntu 又搞到個 HDD 死左 :oops:

你叫我點好 :cry:
頭像
銘仔
金星會員

文章hamu278 » 2009-07-27, 18:09

銘仔 寫:唉...
垃圾 vista basic 冇得受,裝 ubuntu 又搞到個 HDD 死左 :oops:

用開 Windows Vista 就唔好轉啦… :oops: :oops:
等部機壞左先轉都未遲 :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章銘仔 » 2009-07-27, 18:11

hamu278 寫:

用開 Windows Vista 就唔好轉啦… :oops: :oops:

唉...
下年考完會考就要快快搵錢...
搵錢轉返部有顯卡既NB :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章人仔 » 2009-07-27, 18:48

銘仔 寫:
hamu278 寫:

唉...

要泥打機?
頭像
人仔
金星會員

文章銘仔 » 2009-07-27, 20:47

人仔 寫:
銘仔 寫:
hamu278 寫:

唉...

要泥打機?

打機佔1成,主要係整圖用,因為用起,如果我整一張A4 SIZE用黎印既野,輸出要好耐~
而我試過整一個BANNER (好似係12x9尺),輸出左半粒鐘,之後出埋ERROR....
頭像
銘仔
金星會員

文章人仔 » 2009-07-27, 21:03

品 仲有冇輸多次xD
頭像
人仔
金星會員

文章銘仔 » 2009-07-27, 21:51

人仔 寫:品 仲有冇輸多次xD

自從上先輸到GANG機之後,我已經冇再掂...
太危險...
始終晶片真係好... :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章ccya965041 » 2009-07-28, 04:08

最好買一個外置HDD,咁你就算壞左機都唔洗咁驚啦
不過WINDOWS 7,真係要睇一牌先好用.........
頭像
ccya965041
木星會員

文章b_kevin_e » 2009-07-28, 10:08

Frenchfriezz 寫:

砌過部就叫有米 :oops: 我部舊機用Intel P4,好難買到塊岩心水既底板

不過Vista真係唔係好識用,而家學緊(我有本係講Vista既書)
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

回到 [C4] 電腦

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 23 位訪客