Word Press 後台過往的變化

高自訂性、高可用性的網誌系統-WordPress。

版主: hamu278, 銘仔

Word Press 後台過往的變化

文章hamu278 » 2009-01-10, 12:46

http://planetozh.com/blog/2008/12/a-jou ... interface/

一齊睇下 :D
我應該由 Word Press 2.3.1 開始用 :D
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

Re: Word Press 後台過往的變化

文章人仔 » 2009-01-10, 13:57

我2.7先開始用(一開始支持國產 後來發現好唔掂)
頭像
人仔
金星會員

文章bananasims » 2009-01-10, 14:00

如果有國產軟件寫到好似 phpBB 咁掂我實支持 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hamu278 » 2009-01-10, 14:05

Bo-Blog 超廢 :oops: 我之前裝左個做測試,依家刪左 Cookie 都登入唔番 :evil:

PS: 原來我當年用 Bo-Blog 既 Blog 已經係 06 年既事,用緊 Bo-Blog 2.0.2 sp2
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章人仔 » 2009-01-10, 16:06

我f2blog只係用左兩篇咁大把
就轉左bo-blgo
用左唔夠一年(用到今個星期唔知幾 好似琴日定唔知前日)
轉左wordpress
頭像
人仔
金星會員

文章銘仔 » 2009-01-10, 17:28

WordPress 好玩好多, plugins 都有好多...
仲有好多 themes tag 玩,爽 :twisted:
頭像
銘仔
金星會員

文章hamu278 » 2009-01-10, 18:58

WordPress 不嬲都正架啦 :twisted: 你發現得太遲 8-)
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章人仔 » 2009-01-10, 19:38

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

點樣整走佢 :?:
頭像
人仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-01-11, 14:45

我係 2.5 開始用
果個變色效果不知幾靚
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

回到 [B1b] WordPress

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客