閒聊風格ver.4 - 完成度 50%

高自訂性、高可用性的網誌系統-WordPress。

版主: hamu278, 銘仔

Re: 閒聊風格ver.4 - 完成度 50%

文章Freeman » 2009-06-28, 20:42

點解...點解....你又再一次屈我機 :( :(
Freeman
地球會員

文章efilm » 2009-06-28, 23:01

我最近又整緊 WP theme :oops:
而家用 Framework 來整,費事轉新版又要整過晒。

講返你個 theme,d 背景無乜質感。
頭像
efilm
地球會員

文章銘仔 » 2009-06-28, 23:36

efilm 寫:我最近又整緊 WP theme :oops:
而家用 Framework 來整,費事轉新版又要整過晒。

講返你個 theme,d 背景無乜質感。

係...
第一次整依個,冇咩FEEL可言,改善中 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章hamu278 » 2009-06-29, 07:39

你次次整完都唔用… :oops: :oops:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章銘仔 » 2009-06-29, 08:19

hamu278 寫:你次次整完都唔用… :oops: :oops:

邊有唔用啫 :oops:
而家用緊ver.3 plus,依個ver.4咪會用囉
頭像
銘仔
金星會員

文章hamu278 » 2009-06-29, 08:25

銘仔 寫:
hamu278 寫:你次次整完都唔用… :oops: :oops:

呢個: :oops: :oops:
viewtopic.php?f=121&t=9620
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章銘仔 » 2009-06-29, 08:32

hamu278 寫:
銘仔 寫:

呢個: :oops: :oops:
viewtopic.php?f=121&t=9620

其實係ver.4黎...
你唔覺有九成似架咩 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

回到 [B1b] WordPress

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客