超劣評時間到也 ... '

圖像、影片、字型的製作及心得分享。
版面規則
  • 本版面討論的範圍包括圖像處理、桌面排版、電腦動畫、影片剪接、影片製作及字型製作。
  • 本版面旨在討論在製作上的問題和心得分享。如要發表其他的圖片及影片,請到影音圖片發表。
  • 在發問有關軟件上的使用問題時請於文章內容中注明你所使用的軟件名稱及其版本。

Re: 超劣評時間到也 ... '

文章人仔 » 2009-04-12, 20:52

lsp 寫:
bananasims 寫:
lsp 寫: :o 以後加多 d :D
透明果方面仲未試過整, 得閒再試下整
Puzzle 果個真係花左 d 時間, 其餘果三張相對來講係少 d.
衣家如果得閒既話每日都會學少少咁. 如果有失敗作都會 Post 上來. :oops:

不過唔好用到太濫,好似 Vista 咁樣就唔靚 :oops:

咁又係 :roll:
人仔 寫:我諗係應該係跟足呢個整
http://www.stutorials.com/photoshop_puzzle.php

一樣係咁樣變左型…

係呢個教學唔係呢個網. ( 頭帖有講係跟教學, 你唔留心 :?

就係你話跟教學我先去搵
頭像
人仔
金星會員

文章lsp » 2009-04-12, 22:01

人仔 寫:
lsp 寫:
bananasims 寫:
lsp 寫: :o 以後加多 d :D
透明果方面仲未試過整, 得閒再試下整
Puzzle 果個真係花左 d 時間, 其餘果三張相對來講係少 d.
衣家如果得閒既話每日都會學少少咁. 如果有失敗作都會 Post 上來. :oops:

不過唔好用到太濫,好似 Vista 咁樣就唔靚 :oops:

咁又係 :roll:
人仔 寫:我諗係應該係跟足呢個整
http://www.stutorials.com/photoshop_puzzle.php

一樣係咁樣變左型…

係呢個教學唔係呢個網. ( 頭帖有講係跟教學, 你唔留心 :?

就係你話跟教學我先去搵

下就好無心機, 整得超核特, D 細節野又無整, 呢個係 Cube 來...
我自己睇落都唔似個 3D Object- -'' 真係無心機整 ... ( 太核特當睇唔到吧
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
lsp
地球會員

文章銘仔 » 2009-04-12, 22:43

又學到野 ;)
頭像
銘仔
金星會員

文章lsp » 2009-04-13, 00:30

銘仔 寫:又學到野 ;)

- -''? 學到咩野
頭像
lsp
地球會員

文章lsp » 2009-04-14, 21:17

繼續也 :oops:
兩張圖 :oops:
圖檔
圖檔
頭像
lsp
地球會員

文章lsp » 2009-04-16, 22:47

自己調色既 3D Puzzle '''
多色版, 唔係兩色版喇 :oops:
覺得下面唔多次 :oops:
兩個類似 Badge 既野 :oops:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
lsp
地球會員

文章大大師兄 » 2009-04-16, 23:01

3D Puzzle 依然係跌左落去。 :oops:
圖檔
大大師兄
地球會員

文章銘仔 » 2009-04-16, 23:44

衰自卑 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章hkmtrhah » 2009-04-17, 00:38

我曰:「我一望過去,便凝視著那深深的、明顯的狗牙。」 :oops:
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章lsp » 2009-04-17, 16:27

pcyc 寫:我曰:「我一望過去,便凝視著那深深的、明顯的狗牙。」 :oops:

第一張先有狗牙咋嗎 :oops:
大大師兄 寫:3D Puzzle 依然係跌左落去。 :oops:

仲有咩 :o
今次好似無咁勁 :oops:
頭像
lsp
地球會員

文章銘仔 » 2009-04-17, 16:33

:oops: 真係粒左落去呢
頭像
銘仔
金星會員