幫學校討論區整^^

圖像、影片、字型的製作及心得分享。
版面規則
  • 本版面討論的範圍包括圖像處理、桌面排版、電腦動畫、影片剪接、影片製作及字型製作。
  • 本版面旨在討論在製作上的問題和心得分享。如要發表其他的圖片及影片,請到影音圖片發表。
  • 在發問有關軟件上的使用問題時請於文章內容中注明你所使用的軟件名稱及其版本。

幫學校討論區整^^

文章銘仔 » 2008-12-07, 17:04

圖檔
比下意見 ;)
頭像
銘仔
金星會員

Re: 幫學校討論區整^^

文章bananasims » 2008-12-07, 17:14

Copyright 好樣衰。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章hamu278 » 2008-12-07, 17:17

我鐘意棵聖誕樹 :D 不過同 BNN 一樣,Copyright d 字可以改下
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章銘仔 » 2008-12-07, 17:26

hamu278 寫:我鐘意棵聖誕樹 :D 不過同 BNN 一樣,Copyright d 字可以改下

諗唔到點整添 :ugeek:
頭像
銘仔
金星會員

文章bananasims » 2008-12-07, 17:29

銘仔 寫:
hamu278 寫:我鐘意棵聖誕樹 :D 不過同 BNN 一樣,Copyright d 字可以改下

諗唔到點整添 :ugeek:

又係好似上面啲字咁樣整,唔好用華康中黑整英文。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章銘仔 » 2008-12-07, 17:35

咁樣好唔好 ;)
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
銘仔
金星會員

文章efilm » 2008-12-07, 17:58

呢個係網頁的 banner 定係 d 乜野來?
冇人會響 header 整個版權聲明,通常都係響 footer 放。
頭像
efilm
地球會員

文章銘仔 » 2008-12-07, 18:04

efilm 寫:呢個係網頁的 banner 定係 d 乜野來?
冇人會響 header 整個版權聲明,通常都係響 footer 放。

學校討論區 banner 黎...
因為個風格 footer 已經冇位,所以就係 BANNER 度整 :oops:
頭像
銘仔
金星會員

文章Roy » 2008-12-07, 18:09

銘仔 寫:
efilm 寫:呢個係網頁的 banner 定係 d 乜野來?

因為個風格 footer 已經冇位,所以就係 BANNER 度整 :oops:

一定要加還是可以唔加? 可以唔加我覺得 footer 無位都唔好擺喺 banner :oops:
頭像
Roy
木星會員

文章銘仔 » 2008-12-07, 18:16

Roy 寫:
銘仔 寫:

一定要加還是可以唔加? 可以唔加我覺得 footer 無位都唔好擺喺 banner :oops:

加唔加都冇所謂~
事實上我都唔知點解會加 :lol:
頭像
銘仔
金星會員

文章Lemon233 » 2008-12-07, 19:04

開多個footer位唔得咩-.-
升上大學之後, 我們一起回老家結緍吧
幹嘛無故立旗...
頭像
Lemon233
地球會員

文章dickyho01025 » 2008-12-08, 21:45

其實無寫版權聲明, 又唔係代表個版權唔屬於佢, 既然整左礙眼, 又何需整呢???
dickyho01025
土星會員

回到 [B2] 圖像處理及影片製作

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客