理想與現實

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

Re: 理想與現實

文章ccya965041 » 2009-10-14, 11:24

CAD$8.X就有一條,有ham/turkey/bacon/............
頭像
ccya965041
木星會員

文章bananasims » 2009-10-14, 11:42

Tacobell 其實都唔錯 :oops:
不過 Quebec KFC 同 Tacobell 聯營,餐 KFC 同 Tacobell hybrid :evil:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ccya965041 » 2009-10-14, 12:28

KFC/M記 D薯條,一食落口,嘩! :oops:
好鬼唔好老皮咁叫佢重炸,d死鬼俾盒垃圾我食,_x佢 :!:

A&W有少少良心,不過D野衰唔夠熱,貴在個包裝(鍚紙包住個包)

BURGER KING 個ANGRY WHOPPER真係好正 :)
頭像
ccya965041
木星會員

文章bananasims » 2009-10-14, 16:48

你唔驚佢地加料? :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2009-10-14, 18:39

bananasims 寫:Tacobell 其實都唔錯 :oops:
不過 Quebec KFC 同 Tacobell 聯營,餐 KFC 同 Tacobell hybrid :evil:

Taco我嫌佢個脆皮食落唔太過癮 :oops:

話時話琴晚有冇人睇左星期二檔案?
北韓憎美國,但D官員係新加坡試左burger覺得正,引入北韓
結果Big Mac變成「夾住碎牛肉餅的雙層餅」,汽水叫「加入碳酸氣的甜水」 :P :P :P :P
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章大大師兄 » 2009-10-14, 19:00

Frenchfriezz 寫:
bananasims 寫:Tacobell 其實都唔錯 :oops:

Taco我嫌佢個脆皮食落唔太過癮 :oops:

話時話琴晚有冇人睇左星期二檔案?
北韓憎美國,但D官員係新加坡試左burger覺得正,引入北韓
結果Big Mac變成「夾住碎牛肉餅的雙層餅」,汽水叫「加入碳酸氣的甜水」 :P :P :P :P

有睇 圖檔

(Off-topic)
我一路都覺得中國係 600 年前嘅歐洲;北韓就係 40 年前嘅中國。
圖檔
大大師兄
地球會員

文章人仔 » 2009-10-25, 19:53

唔該比杯 加入碳酸有氣出的加糖水 比我 :lol:
頭像
人仔
金星會員

文章大大師兄 » 2009-10-25, 20:37

人仔 寫:唔該比杯 加入碳酸有氣出的加糖水 比我 :lol:

我要搵 加入香蕉的扮國民 :P
圖檔
大大師兄
地球會員

文章KeroChu » 2009-10-26, 10:22

我想搵一個姓朱的綠色青蛙,有無人見過佢? :mrgreen: :mrgreen:
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

上一頁

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 24 位訪客