有冇遇過港女?

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

有冇遇過港女?

文章eric6a01 » 2011-09-04, 19:08

如題

有~學校成堆,真係想一巴扇過去
頭像
eric6a01
木星會員

Re: 有冇遇過港女?

文章KeroChu » 2011-09-04, 19:41

面對港女最好就喺以不動應萬變
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章UCR683 » 2011-09-04, 22:17

KeroChu 寫:面對港女最好就喺以不動應萬變

部分「港女」以投訴、應對性罪案等法律條文和程序,來令男方身敗名裂。

典型例子:
男女雙方你情我願下發生性關係,及後女方因某些原因,以「強姦、非體」等罪名報警,並控告男方。
女方不但受到司法機構賦予的身分保護(即是傳媒只能以字母代號稱呼),又令男方在法庭審訊期間失去工作和受到歧視。
最終女方因為前後口供矛盾,而令男方脫罪,但男方聲譽已完氣大傷。
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章bteonnsg » 2011-09-05, 14:42

eric6a01 寫:如題

有~學校成堆,真係想一巴扇過去

讀男校唔洗怕#yup#
bteonnsg
地球會員

文章hkmtrhah » 2011-09-05, 17:37

請恕我粗鄙地講,呢類人除咗玩謝佢哋、玩到佢哋發 ti-tang、帶旺經濟、得啖笑、睇佢哋 hihi 之外我諗唔到佢哋從有乜生存意義
尤其佢哋經常自視過高,以為自己有咩小聰明就玩九人哋嚟自得其樂,留呢班人嘅雞命的而且確係多舊魚
我可以話嘅係呢啲人佢哋成長嘅年代,俾老豆老母縱容到當佢哋老豆老母係佢哋工人圖檔三歲定八十,呢啲人唔去過啲第三世界國家都唔會長得大

UCR683 寫:
KeroChu 寫:面對港女最好就喺以不動應萬變

部分「港女」以投訴、應對性罪案等法律條文和程序,來令男方身敗名裂。

典型例子:
男女雙方你情我願下發生性關係,及後女方因某些原因,以「強姦、非體」等罪名報警,並控告男方。
女方不但受到司法機構賦予的身分保護(即是傳媒只能以字母代號稱呼),又令男方在法庭審訊期間失去工作和受到歧視。
最終女方因為前後口供矛盾,而令男方脫罪,但男方聲譽已完氣大傷。

真相?圖檔
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客