B?EHK又被hack

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

B?EHK又被hack

文章a252 » 2010-11-19, 20:55

啱啱心血來潮想玩吓openbve頂頂思鄉病(我仲係在紐西蘭讀書)
想看看有乜新香港route
點知出現
Hacked By UAH-CREW / Greetz : GHoST61

B?EHK真受hackor歡迎
上次係土耳其
今次輪到阿爾巴尼亞(according to google search)
唔知下次輪到邊個國家呢?
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

Re: B?EHK又被hack

文章KeroChu » 2010-11-19, 21:24

朋友,果度無乜oB路線渣wor
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章dickyho01025 » 2010-11-19, 21:30

無計啦, 自稱「全港最大」嘛, 樹大招風, 自作孽
dickyho01025
土星會員

文章UCR683 » 2010-11-19, 21:31

只是首頁而已,其餘網頁沒有事:
http://bvehk.net/announcement.php?id=252
(台灣)16字箴言:
凝聚力量、一起向上、亞洲奇跡、世界驕傲!
頭像
UCR683
火星會員

文章a252 » 2010-11-19, 21:47

我都成年幾無玩....
基本上D嘢都刪哂...
所以我e家都係由頭開始..
P.S. D東歐佬做D唔做D ge. 但係土耳其好d...
A159-C159-D636-B457-C457-D760-C252-A252
A201-C201-D751-B401-C401-D746-C248-A248
頭像
a252
火星會員

文章b_kevin_e » 2010-11-20, 08:54

UCR683 寫:只是首頁而已,其餘網頁沒有事:
http://bvehk.net/announcement.php?id=252

係個黑客好心,只係放index.html上去,不過已經叫成功入侵

btw,BBQHK班紅字admin會唔會報警 :P
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2010-11-20, 09:37

話說佢地話報警報咗四年三個月都無警察黎搵我。
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2010-11-20, 10:48

頭先行番佢個forum一轉,真係估唔到合併都就嚟3年咁滯仲有人話港鐵要針對九鐵 [sosad]
bteonnsg
地球會員

文章efilm » 2010-11-20, 12:41

而家果頁又出返來
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
efilm
地球會員

文章bananasims » 2010-11-20, 12:47

efilm 寫:而家果頁又出返來

What we call "treat only where the pain is"
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章ccya965041 » 2010-11-20, 12:49

bteonnsg 寫:頭先行番佢個forum一轉,真係估唔到合併都就嚟3年咁滯仲有人話港鐵要針對九鐵 [sosad]

最近百週年慶典MA,當然要攞番出黎講先有癮
頭像
ccya965041
木星會員

文章hkmtrhah » 2010-11-21, 02:52

席,係咪 pktnsip 真係咁傻仔連 server host 保安都唔掂俾人 list 咗百大易 hack host list 入面?圖檔
唔怪得嘅,話說佢哋嗰班admin三劍俠之前我借咗個 a/c 俾人人哋拎嚟亂 post 嘢之後就只係識直接去數據庫硬改我 password 等我冇得 login 圖檔正一傻東,抵你俾人 hack 兩獲
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

文章KeroChu » 2010-11-21, 07:31

hkmtrhah 寫:席,係咪 pktnsip 真係咁傻仔連 server host 保安都唔掂俾人 list 咗百大易 hack host list 入面?圖檔
唔怪得嘅,話說佢哋嗰班admin三劍俠之前我借咗個 a/c 俾人人哋拎嚟亂 post 嘢之後就只係識直接去數據庫硬改我 password 等我冇得 login 圖檔正一傻東,抵你俾人 hack 兩獲

笑嘟死我,要Ban人乜要入到去數據庫果度搞既咩?
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章b_kevin_e » 2010-11-21, 16:21

hkmtrhah 寫:席,係咪 pktnsip 真係咁傻仔連 server host 保安都唔掂俾人 list 咗百大易 hack host list 入面?圖檔

圖檔圖檔圖檔
後台有得直接改啦下,駛乜咁煩入database
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客