Burger King $10 餐

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

Burger King $10 餐

文章bananasims » 2010-06-15, 20:02

其實上個禮拜都已經出咗
http://www.burgerking.com.hk/images/zh/ ... me_img.jpg
今朝去報暑期班嗰陣時,見到油麻地嗰間,由碧街(Burger King)排到去咸美頓街(味千拉麵),再排返去碧街
十蚊係咪真係咁大誘惑… :oops:

同埋小華堡、燒烤豬柳堡餐及香辣脆雞堡餐都降到 $25.5
呢個價真係好靚 :P 個小華堡差唔多等同至尊漢堡,不過而家平過至尊(油麻地信和對面間麥記 $27.3)
燒烤豬柳堡無記錯之前 $29,又係好好食
脆雞無食,我最憎食炸雞脾…
不過 Burger King 本身已經唔多位,咁既價錢一定無位坐…

* andy 話今日專登出油麻地食 :P
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: Burger King $10 餐

文章銘仔 » 2010-06-15, 20:15

今日考完英文ORAL,順手食左人生第一個BK小華堡 :oops:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
頭像
銘仔
金星會員

文章Frenchfriezz » 2010-06-15, 20:20

就算坑口有一間分店,我都唔會咁低能特登去食 :P 咪又係junk food黎
聽日去游龍舟水,可以順路去食 :D
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章b_kevin_e » 2010-06-15, 20:39

我等緊屯門分店開(認真,屯門市廣場2/F會開) :P
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章銘仔 » 2010-06-15, 20:40

b_kevin_e 寫:我等緊屯門分店開(認真,屯門市廣場2/F會開) :P

開得黎都完優惠 :)
頭像
銘仔
金星會員

文章b_kevin_e » 2010-06-15, 20:41

銘仔 寫:
b_kevin_e 寫:我等緊屯門分店開(認真,屯門市廣場2/F會開) :P

開得黎都完優惠 :)

完就肯定啦
睇下佢有冇D開張優惠 :P
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章bananasims » 2010-06-15, 20:46

不過有 $25.5 餐喎 :$
聽聞下個禮拜開

佢開店模式好奇怪,黃大仙慈雲山,坑口寶琳咁近已經有兩間
反而屯門上水一間都無 :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2010-06-15, 20:49

bananasims 寫:不過有 $25.5 餐喎 :$
聽聞下個禮拜開

我一直都唔知嘅? :o
頭像
火星會員

文章bananasims » 2010-06-15, 20:53

記錯,係將軍澳站
不過我記得以前寶琳站新都城開過間?
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2010-06-15, 20:57

bananasims 寫:記錯,係將軍澳站
不過我記得以前寶琳站新都城開過間?

從來都冇 :P
頭像
火星會員

文章bananasims » 2010-06-15, 21:06

定係新都城嗰間係 SUBWAY?
因為我記得新都城係開過間小眾快餐店…
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2010-06-15, 21:18

bananasims 寫:定係新都城嗰間係 SUBWAY?

二期元綠個位開過好大間隧道,當年「啦度s」個老闆加盟開嘅 :P 開張果日我有得任食
一期有間蝦滴屍
最後由 Frenchfriezz 於 2010-06-17, 13:28 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
火星會員

文章b_kevin_e » 2010-06-16, 12:53

bananasims 寫:不過有 $25.5 餐喎 :$
聽聞下個禮拜開

屯門月底有一間
圖檔
頭像
b_kevin_e
地球會員

文章銘仔 » 2010-06-16, 23:51

都唔明觀塘點解冇...
次次去親都... 唉... :?
頭像
銘仔
金星會員

文章ccya965041 » 2010-06-17, 05:29

Frenchfriezz 寫:

二期元綠個位開過好大間隧道,當年「啦度s」個老加盟開嘅 :P 開張果日我有得任食
一期有間蝦滴屍

別字- 老闆
頭像
ccya965041
木星會員

文章Frenchfriezz » 2010-06-17, 13:28

ccya965041 寫:
Frenchfriezz 寫:

二期元綠個位開過好大間隧道,當年「啦度s」個老加盟開嘅 :P 開張果日我有得任食
一期有間蝦滴屍

別字- 老闆

打速成就係成日咁樣打錯字 :oops:
頭像
火星會員

文章johnwong32000 » 2010-06-17, 20:27

今日去沙田 Burger King,己經無晒雞同豬堡,得番小華堡... :x
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客