廁所真討厭

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

廁所真討厭

文章Puff » 2010-04-13, 23:26

搞個 Server 搞左一個幾月,之後乜 File 都無晒
又無神神所有 File Permission 亂晒,連網站都入唔到

真係 :oops:
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

Re: 廁所真討厭

文章Freeman » 2010-04-13, 23:27

我都諗緊好無轉用wordpress.com/HAMU嗰個
Freeman
地球會員

文章銘仔 » 2010-04-14, 13:39

Freeman 寫:我都諗緊好無轉用wordpress.com/HAMU嗰個

ESHK 好 :P
頭像
銘仔
金星會員

文章Freeman » 2010-04-14, 15:37

銘仔 寫:
Freeman 寫:我都諗緊好無轉用wordpress.com/HAMU嗰個

講下原因...TEMAGIC好似都OK
Freeman
地球會員

文章銘仔 » 2010-04-14, 16:02

Freeman 寫:
銘仔 寫:

價錢中等不過限流量(唔夠可免費加)
少人用,CS極好 ;)
都差唔多一年,未見過死SER (可能有,但我見唔到 :oops: )
頭像
銘仔
金星會員

文章Freeman » 2010-04-14, 16:28

銘仔 寫:
Freeman 寫:
銘仔 寫:

少人用,CS極好 ;)
都差唔多一年,未見過死SER (可能有,但我見唔到 :oops: )

轉域名其實煩唔煩, 煩既申請另一個好過, 反正SEO我唔駛理
Freeman
地球會員

文章銘仔 » 2010-04-14, 16:33

Freeman 寫:
銘仔 寫:
Freeman 寫:
銘仔 寫:

少人用,CS極好 ;)

轉域名其實煩唔煩, 煩既申請另一個好過, 反正SEO我唔駛理

間間轉法一樣...
轉域名果時你問下CS就得,佢地好熱心幫你 :roll:
頭像
銘仔
金星會員

文章Freeman » 2010-04-14, 16:37

銘仔 寫:
Freeman 寫:
銘仔 寫:
Freeman 寫:
銘仔 寫:ESHK 好 :P

少人用,CS極好 ;)

間間轉法一樣...
轉域名果時你問下CS就得,佢地好熱心幫你 :roll:

轉走嗰間好難講 :roll:
Freeman
地球會員

文章hamu278 » 2010-04-14, 16:39

Freeman 寫:
銘仔 寫:
Freeman 寫:
銘仔 寫:

少人用,CS極好 ;)

轉域名唔煩,只去 TEAMAGIC 只需 $68
我之前個域名由 WC -> TEAMAGIC,好快搞掂

其他資料:
http://www.teamagic.com.hk/service-transferdomain.html
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客