巨無霸餐廿蚊全日

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

巨無霸餐廿蚊全日

文章bananasims » 2010-03-30, 22:09

尋日開始
有朋友買咗,得個魚柳包咁大,厚少少 :lol:

另外 BK 4 月 1 日中汽水加一蚊有小華堡
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

Re: 巨無霸餐廿蚊全日

文章johnwong32000 » 2010-03-31, 10:36

bananasims 寫:尋日開始
有朋友買咗,得個魚柳包咁大,厚少少 :lol:

另外 BK 4 月 1 日中汽水加一蚊有小華堡

唔食得牛肉...因為有敏感。唔係我就己經食左十幾廿個Big Mac。
Buger King又係,唔知有無雞肉餐係平左? :roll:
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

文章bananasims » 2010-03-31, 10:46

:oops:
BK 賣主打 "flame-grill" 牛肉
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章bteonnsg » 2010-03-31, 17:46

今日原本想食5-9點個脆辣雞腿包20蚊餐,點佑早左,剪完個頭髮都係4點幾

之後買左個$20 BIG MAC餐,唔知點解,可能係我抽和屋企果陣個袋傾斜左啦

D洋蔥粒甩到成盒都係

P.S.4月1日...似整估...
bteonnsg
地球會員

文章Frenchfriezz » 2010-04-01, 17:12

今日有冇人食?我今日睇戲前買左個巨無霸20蚊餐,點知一打開就見到有張卡,佢話我係果間分店第1000個巨無霸20蚊餐,可以用果張儲值卡免費食$1000 :D :D 真係好彩
有人玩名玩出火,最後由玩名演變成為玩命
作為花生精嘅我,個心自然涼到震
頭像
Frenchfriezz
火星會員

文章KeroChu » 2010-04-01, 17:18

Frenchfriezz 寫:今日有冇人食?我今日睇戲前買左個巨無霸20蚊餐,點知一打開就見到有張卡,佢話我係果間分店第1000個巨無霸20蚊餐,可以用果張儲值卡免費食$1000 :D :D 真係好彩

咦咁似某某沐浴露牌子第1000個顧客免費Shopping既 :mrgreen:
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章efilm » 2010-04-01, 18:46

KeroChu 寫:
Frenchfriezz 寫:今日有冇人食?我今日睇戲前買左個巨無霸20蚊餐,點知一打開就見到有張卡,佢話我係果間分店第1000個巨無霸20蚊餐,可以用果張儲值卡免費食$1000 :D :D 真係好彩

咦咁似某某沐浴露牌子第1000個顧客免費Shopping既 :mrgreen:

又係 April fools'?
頭像
efilm
地球會員

文章Frenchfriezz » 2010-04-01, 18:53

efilm 寫:又係 April fools'?

真嘅,搵到teaser ad
圖檔
頭像
火星會員

文章bananasims » 2010-04-01, 21:28

咁好彩既…

今日喺富泰食,個份量大過奧海城好多
bananasims
太陽會員

文章Frenchfriezz » 2010-04-02, 00:09

bananasims 寫:咁好彩既…

今日喺富泰食,個份量大過奧海城好多

愚人節過左,係時候講真話喇 :D 果張poster只係我劣整出黎,根本冇咁嘅野玩 :P
頭像
火星會員

文章bananasims » 2010-04-02, 01:17

$11 中汽水 + 小華堡又真係幾抵
bananasims
太陽會員

文章KeroChu » 2010-04-02, 07:32

bananasims 寫:$11 中汽水 + 小華堡又真係幾抵

陣間去食
-- Per ardua ad astra
頭像
KeroChu
地球會員

文章bananasims » 2010-04-02, 09:21

今日四月二啦 :geek:
bananasims
太陽會員

文章ccya965041 » 2010-04-02, 13:45

佢炸既垃圾,食唔食都罷
頭像
ccya965041
木星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客