你是否贊成,允許於 I-Circle Forum 使用非討論區提供的表情符號?

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

你是否贊成,允許於 I-Circle Forum 使用非討論區提供的表情符號?

投票活動將於 2010-01-07, 11:47 結束

贊成
88%
反對
12%

總投票數 : 33

Re: 你是否贊成,允許於 I-Circle Forum 使用非討論區提供的表情符號?

文章hamu278 » 2010-01-16, 09:27

此事已被淡忘,不過我會 refresh 大家既記憶 :P :P
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

Re: 你是否贊成,允許於 I-Circle Forum 使用非討論區提供的表情符號?

文章bteonnsg » 2010-01-19, 22:57

hamu278 寫:
johnwong32000 寫:
銘仔 寫:

CAP 圖備份。

adimn有得delete圖wo...

del 左咪再 upload 囉 :ugeek: :ugeek:

直接連票帶POST剷埋
bteonnsg
地球會員

文章ccya965041 » 2010-01-20, 09:36

有人扮睇唔到MA :oops: :oops: :oops:
頭像
ccya965041
木星會員

文章johnwong32000 » 2010-01-20, 11:23

ccya965041 寫:有人扮睇唔到MA :oops: :oops: :oops:

下沉佢當睇唔到~
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

文章ccya965041 » 2010-01-20, 13:49

強烈要求最高個位立即修例,
講真咁禁法又唔順民意,上不上都罷 :oops: :oops: :oops:
頭像
ccya965041
木星會員

文章ccya965041 » 2010-01-20, 14:13

剛剛問最大粒個位,佢話

"你鍾意的咪回覆
只要唔違反規則就得"

暗喻左D咩,大家心中有數啦
頭像
ccya965041
木星會員

文章hamu278 » 2010-01-20, 18:57

ccya965041 寫:剛剛問最大粒個位,佢話

"你鍾意的咪回覆
只要唔違反規則就得"

暗喻左D咩,大家心中有數啦

由始至終都係 E 字頭… :ugeek: :ugeek:
hkmtrhah 仲要夠左三個警告,比佢封到 22 號… :ugeek:
圖檔
頭像
hamu278
金星會員

文章ccya965041 » 2010-01-21, 05:07

現在回睇D規則,愈黎愈專制, :evil:
個總壇就連出黎講句野都慳番, :evil:
算啦,已經無癮 :roll:
頭像
ccya965041
木星會員

文章Puff » 2010-01-21, 21:32

ccya965041 寫:強烈要求最高個位立即修例,
講真咁禁法又唔順民意,上不上都罷 :oops: :oops: :oops:

本報記者致電笨奶奶的極樂世界香蕉黨黨魁,遭到對方 Cut 線。 :oops:

P.S. 有關新 Theme 之事宜或推遲至笨奶奶的極樂世界香蕉黨黨魁最高程度會考之後,敬請留意。
Wholehearted plastics are stranger than fiction.
Puff
木星會員

文章kirisame » 2010-01-22, 16:10

Puff 寫:

本報記者致電笨奶奶的極樂世界香蕉黨黨魁,遭到對方 Cut 線。 :oops:

P.S. 有關新 Theme 之事宜或推遲至笨奶奶的極樂世界香蕉黨黨魁最高程度會考之後,敬請留意。

其實香蕉黨黨魁想點呢?
佢自己都頂唔順但唔出聲
圖檔
圖檔
頭像
kirisame
木星會員

文章hkmtrhah » 2010-01-22, 18:51

kirisame 寫:
Puff 寫:

其實香蕉黨黨魁想點呢?
佢自己都頂唔順但唔出聲

聽講真大大同個假大大拗到個真大大冇氣喎
圖檔
頭像
hkmtrhah
地球會員

上一頁

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客