新一年(2010)做D咩?

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

新一年(2010)做D咩?

文章johnwong32000 » 2009-12-30, 22:17

呢個係回應"聖誕快樂"最後果位人兄。
由嚴重程度排列。

新一年:
1)唔好hea讀,要努力地讀書,因為知道自己時間無多,索性快D、努力地讀書。
2)do puzzle。有副1000塊puzzle,do左一半,但係未do一半。
3)整好D新野佢。好多爛尾project想跟,希望一年跟晒。
4)學好Ps同Ai,從始棄用Pi。因為整BVE好需要用,但係我無學。

講多少少野:2010我會讀twenty-ten。

大家有無D偉論可以發表下?

----------------------------
本主題已被分割
有關討論 2010 年英文讀法請到
viewtopic.php?f=89&t=11051&p=94923
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

Re: 新一年(2010)做D咩?+2010英文讀音

文章Andy » 2009-12-30, 23:20

1)唔好hea讀,要努力地讀書,因為知道自己時間無多,索性快D、努力地讀書。

我聽日開始去自修室 :oops:
圖檔
Andy
金星會員

Re: 新一年(2010)做D咩?

文章johnwong32000 » 2009-12-30, 23:48

HKPL D 自修室手續好似好煩,新ge 一年我只會響成人圖書館度溫。
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 24 位訪客