咳、頭痛死!用GOPC服務?

高談闊論、吹水聊天。

版主: 人仔, skyhks

版面規則
  • 如果其他版面更切合你發表的主題,請到有關版面發表。
  • 不准進行接龍活動。

咳、頭痛死!用GOPC服務?

文章johnwong32000 » 2009-12-26, 15:10

前日開始有D咳,冇理佢,跟著我由大陸黎香港果陣,
黎料,
係感有痰、頭痛(少少)、咳(當然)。
平時我就會去沙田ge GOPC(政府診所),不過家陣我會住響藍田一排。

有無人用緊GOPC服務?(尤其係觀塘!)我想知易唔易羅籌!
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
johnwong32000
木星會員

Re: 咳、頭痛死!用GOPC服務?

文章bananasims » 2009-12-26, 15:21

九龍醫院唔知啱唔啱你 :oops:
嗰間 GOPC 係喺亞皆老街夾窩打老道,唔係喺眼科醫院(露明道)或者醫管局大樓(天光道)
坐巴士過去都幾方便
唔得既都可以坐小巴,鑽石山定唔記得彩虹有條去何文田經嗰度
多數都係嘉齡街嗰邊落
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章johnwong32000 » 2009-12-26, 16:51

bananasims 寫:九龍醫院唔知啱唔啱你 :oops:
嗰間 GOPC 係喺亞皆老街夾窩打老道,唔係喺眼科醫院(露明道)或者醫管局大樓(天光道)
坐巴士過去都幾方便
唔得既都可以坐小巴,鑽石山定唔記得彩虹有條去何文田經嗰度
多數都係嘉齡街嗰邊落

駛唔駛用電話預約?
要的話我自己要去一次先wo。
依家頭極痛...
圖檔
Kinkidt Customer Service Hotline: 69263510
頭像
木星會員

文章bananasims » 2009-12-26, 16:53

GOPC 可以唔電話預約架咩? :oops:
影像.從心 At the heart of the ímage
bananasims
太陽會員

文章johnwong32000 » 2009-12-26, 17:01

bananasims 寫:GOPC 可以唔電話預約架咩? :oops:

即係我要去一次la.....
算la,我己經預約左響觀塘睇1145,算係感。
我屋企對上有一間GOPC,不過成日唔開,我只能去觀塘果間。
希望佢唔好開返果隻紅色藥水,唔太見效。
圖檔
頭像
木星會員

文章bananasims » 2009-12-26, 17:14

真係好辛苦既去聯合睇急症囉 :ugeek:
或者比三百蚊去私家診所

真係頂得順個夜晚先好,
夜晚的話好少醫院開門診,浸會收六百幾蚊
bananasims
太陽會員

文章johnwong32000 » 2009-12-26, 17:25

bananasims 寫:真係好辛苦既去聯合睇急症囉 :ugeek:
或者比三百蚊去私家診所

真係頂得順個夜晚先好,
夜晚的話好少醫院開門診,浸會收六百幾蚊

又未死得,不過個頭係唔行唔痛,一行就痛,總之有血流過個腦就痛!!
圖檔
頭像
木星會員

回到 [C1] 吹水聊天

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客